,,,

Bedelli Askerlik Kredisi Veren Bankalar

Ülkemizde son aylarda çok yoğun toplumsal beklenti olan bedelli askerlik 1 aralık 2010 tarihin başbakan tarafından açıklanmıştır. 1 Ocak itibari ile 28 yaşından gün alanların başvuracağı bedelli askerlik için 18.000 TL ücret bedel ödenmesi kararlaştırılmıştır. Bedelin ödenmesi konusunda taksit yapmak yerine tek seferde ödenmesi fikri ağır bastığı için on binlerce insan farklı alternatifler arayışındadır.
Ülkemizde ki tüm özel, kamu ve katılım bankaları bedelli askerlik kredisi için çalışmaları yapmış olup 6, 12, 18, 24 ve 36 aya kadar bedelli askerlik kredisi vereceklerdir.
2011 yılında çıkarılan bedelli askerlik yasası ile belirlenen 30.00 TL için tüm bankalar aynı şekilde kredi vermiş ve bedelliden faydalanmak isteyenleri finanse etmişlerdir. Bedelli askerlik kredisi için öngörülen vade sürelerine göre % 1 – 1,1 oranında faiz miktarları uygulanacaktır.  Bedelli askerlik kredisine başvurmak için maaş aldığınıza bankaya sadece kimlik belgeniz ile gitmeniz yeterlidir. Ancak farklı bir bankadan bedelli kredi almak istiyorsanız, maaş bordrosu, ikametgâh adresi ve TC kimlik belgeniz ile başvurmanız yeterli olacaktır.
Bedelli askerlik kredisi verecek olan Asya Bank, Anadolu Finans Bank ve Kuveyt Türk gibi katılım bankaları nakit finans vermek yerine, bedelli ücreti olan 18.000 TL’ yi sizlerin adına yatıracak ve üzerine kar payı ilave ederek sizlerden tahsil edeceklerdir. Bu şekilde İslami kesime uygun bedelli askerlik kredisi sağlanmış olacaktır.
Bedelli askerlik kredisi verecek olan Halk Bank Vakıfbank ve Ziraat Bankası gibi kamu bankaları, gelirinize göre uygulayacağı faiz oranlarında vade sayısını da dikkate alarak % 1,03 -%1,09 arasında kredi vereceklerini açıklamıştır.
Özel teşebbüs olan Akbank, Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası, İng Bank, Deniz Bank gibi bankalar bedelli askerlik kredisi çalışmalarını son dönemlerde artırarak 36 aya kadar vade sayısı ve % 1,10 civarında faiz miktarı belirleyerek bedelli askerlikten faydalanmak isteyen kişilere 18.00 TL nakit finanse edeceklerdir. Bedelli askerlik kredisi başvuruları sonrası 18.000 TL ücreti kredi çektiğiniz bankadan alıp Ziraat Bankasına elden teslim etmeniz ve dekonta bedelli askerli ücreti yazdırmanız gerekecektir.

DenizBank Bedelli Askerlik Kredisi 


Bedelli askerlik kredisi veren bankalara bakıldığı zaman Garanti BankasıBedelli Askerlik Kredisi , Bankpozitif Bedelli Askerlik Kredisi, Şekerbank , Halkbank Bedelli Askerlik Kredisi, Fibabank Bedelli Askerlik Kredisi, TEB Bedelli Askerlik Kredisi ve Denizbank’tır 


Bedelli Askerlik Kredisi Bankaların sunmuş olduğu kredi ürünlerin bedelli askerlik ücreti olan 30.000 TL ile sınırlandırılırken, bankadan bankaya değişen ödeme vadeleri ile kullandırılmaktadır. 

Bankalar 12, 24, 36, 48 ve 60 ay periyotlarında değişen ödeme vadeleri ile bedelli askerlik kredisini kullandırmaktadırlar. Bu kredi ürünü diğer banka kredilerine göre daha uygun faizlerde ve dosya masrafı alınmamaktadır. 

Gerekli evraklar için kimlik fotokopisi, gelir belgesi, ikametgah adresi ve bedelli askerlik başvuru belgesidir.

En yakın DenizBank şubesine gelin, avantajlı faiz oranlarından yararlanın.
Çünkü hayat Deniz’de güzel...

Kredi'nin Özellikleri:

  • Dosya masrafı yok!
  • Avantajlı faiz oranları
  • 60 aya varan vadeler
    Banka, onaylanan kredinin kullanımı için son kararı verme, kefil ve ek belge isteme, faiz oranını değiştirme hakkına sahiptir. Ayrıntılı bilgi için tüm DenizBank şubelerine ve 444 0 800 AçıkDeniz Telefon Bankacılığına başvurabilirsiniz.
    Başvuru için gerekli belgeler
  1. Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
  2. Gelir belgesi ( maaş bodrosu, maaş yazısı ile başvuranlar için ilave olarak şirketin imza sirküleri, diplomalı serbest meslek sahipleri için 3 yıllık matrahlı vergi levhası)
  3. Yerleşim belgesi veya son aya ait resmi fatura örneği
  4. Bedelli askerlik başvurduğunu gösteren belge


    Tutar
    Vade
    Faiz Oranı
    Toplam Masraflar
    Aylık Maliyet Oranı
    Yıllık Maliyet Oranı
    10,000 TL
    12
    1.19%
    37.92 TL
    1.49%
    17.87%
    10,000 TL
    24
    1.19%
    60.12 TL
    1.48%
    17.76%
    10,000 TL
    60
    1.19%
    148.69 TL
    1.49%
    17.83%






English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.