,,,

Vakıfbank EFT Ücretleri

Vakıfbank EFT Ücretleri,Banka Vakıfbank EFT Ücretleri,EFT Ücretleri Vakıfbank,Vakıfbank EFT Ücret,Nedir Vakıfbank EFT Ücretleri,Online Vakıfbank EFT Ücretleri öğrenme..

Bankacılık sektörünün son yıllarda değişime en çok açık bankalarından biri olan Vakıfbank müşterileri kendi hesaplarından farklı bir banka hesabına yapacakları EFT işlemlerinde belirli bir ücret tahsilatı yapılmaktadır.

Vakıfbank EFT ücretleri müşterinin para transferi için kullanmış olduğu kanala göre değişiklik göstermektedir.

Vakıfbank EFT Ücretleri
Vakıfbank hesabından farklı bir banka hesabına para transferi yapmak isteyen müşteriler bu işlem için banka şubelerini kullandıkları takdirde banka 500.000 TL’ye kadar olan para transferleri için gönderilen paranın %0.4’ü kadar bir masraf çıkarmaktadır. Banka müşterisi bu masrafı doğrudan bankaya EFT ücreti olarak ödemek zorundadır. Vakıfbank EFT ücretlerinin en yüksek meblağlarda tahsil edildiği kanal banka şubeleridir.
Gelişen teknoloji ile birlikte Vakıfbank müşterileri EFT işlemi için internet şubelerini tercih ettiği takdirde saat 16.30’a kadar yapılan para transferi için bankanın istemiş olduğu masraf sadece 2,5 TL’dir. Saat 16.30 dan sonra, hafta sonları ve resmi tatillerde EFT işlemleri Vakıfbank bünyesinde gerçekleştirilememektedir.
Vakıfbank müşterileri EFT işlemi için bankanın 0850 222 0 724 numaralı çağrı merkezini kullandıkları takdirde ise Vakıfbank EFT ücretleri için banka müşterilerinde para transferi başına 10 TL gibi bir kesinti yapmaktadır.
Ayrıca Vakıfbank kendi maaş müşterileri için para transferi işlemlerini internet bankacılığı üzerinden gerçekleştirdikleri takdirde herhangi bir ücret kesintisi yapmamaktadır. Banka müşterileri gün içerisinde diledikleri kadar EFT ve havale işlemlerini gerçekleştirebilirler.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.