,,,

Halkbank Parafayda Taksitli Nakit Avans kullanabileceğiniz kanallar

Halkbank Parafayda Taksitli Nakit Avans kullanabileceğiniz kanallar Paraf ile nakit ihtiyaçlarınızı tercihinize göre nakit avans veya taksitli nakit avans çekerek karşılayabilirsiniz. Peşin işlemlerinizi Sonradan Taksitlendirme ile 9 aya kadar taksitlendire bilirsiniz. Bankamız kredi kartı borçlarınızı ise Borç Kurtaran ile cazip faiz oranlarıyla taksitlendire bilirsiniz.



Nakde ihtiyacınız olduğunda Paraf ile şubelerimizden, BANK24'lerimizden, Halkbank İnternet Şubesi'nden, 444 0 400 Halkbank Dialog'dan ve tüm dünyada kartınız üzerinde yer alan Visa ve/veya MasterCard amblemi gördüğünüz bankalardan ve bu bankaların ATM'lerinden nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Nakit avans işlemlerinizde çekeceğiniz tutar üzerinden %3+3TL (minimum 7 TL) nakit avans komisyonu alınmaktadır. Hesaplanan işlem komisyonu 7 TL nin altında olur ise 7 TL tahsil edilecektir.
USD Hesap özeti talebiniz var ise yurt dışı nakit avans çekimlerinizde çekeceğiniz tutar üzerinden %3 +2,5 $ (minimum 5$) tahsil edilecektir.

Taksitli Nakit Avans

Paraf ile 1-30 Nisan 2015 tarihleri arasında çekeceğiniz 200 TL ile 5.000 TL arasındaki nakit ihtiyaçlarınıza 3,6 ve 9 taksite %1,99 faiz ile Taksitli Nakit Avans!
Taksitli Nakit Avans kullanabileceğiniz kanallar:
  • Halkbank Şubeleri
  • ATM
  • İnternet Şubesi
  • 444 0 400 Halkbank Dialog
1000 TL İçin Örnek Ödeme Planı
Taksit Sayısı Faiz Oranı Taksit Tutarı Toplam Taksit Tutarı Faiz(KKDF ve BSMV Hariç)
3 1,99% 349,38 TL 1.048,14 TL 40,11 TL
6 1,99% 180,87 TL 1.085,22 TL 71,02TL
9 1,99% 124,79 TL 1.123,15 TL 102,63 TL


Kampanya Detayları:
  • Kampanya 1-30 Nisan 2015 tarih aralığında geçerli olacaktır.
  • Kampanya süresince 3,6 ve 9 ay vade seçenekleri geçerli olacaktır.
  • Taksitli Nakit Avans kampanyası tek seferde çekilecek asgari 200 TL ile azami 5.000 TL tutarındaki işlemler için geçerli olacaktır.
  • Kampanya süresince bir müşteri 3, 6 ve 9 taksit için maksimum 5.000 TL Taksitli Nakit Avans işlemi gerçekleştirebilecektir.
  • 30 Nisan 2015 tarihine kadar 3,6 ve 9 taksit için %1,99 faiz oranı uygulanacaktır.
  • Taksitli Nakit Avans' ı Halkbank Şubeleri, ATM, İnternet Şubesi ve 444 0 400 Halkbank Dialog kanalları üzerinden kullanılabilirsiniz.
  • Kullanılabilir Nakit Avans limitiniz kadar Taksitli Nakit Avans işlemi yapabilirsiniz.
  • Taksitli Nakit Avans’ tan faydalanacak müşterilerin bireysel olması ve işlem tarihi itibari ile kartın nakit avans işlemlerini gerçekleştirebiliyor olması gerekir.
  • İşlemin iptali söz konusu olmayıp, erken kapama yapılabilecektir.
  • Erken Kapama işlem talebi, işlem tarihinden bir işgünü sonra sadece Şubelerimize iletilebilir ve sadece Şubeler tarafından gerçekleştirilebilir.Erken kapama tarihine kadar işleyen faizler borç olarak kartınıza yansıtılacaktır-
  • Erken Kapama iptal işlemi, Erken Kapama yapılan gün Şubelerimiz aracılığı ile yapılabilecektir.
  • Taksitli Nakit Avans uygulamasından yararlanan müşterilerimiz, uygulama süresince hesap kesim tarihlerini değiştirmemelidirler.
  • Taksitli Nakit Avans işlemi taksit tutarı, son ödeme tarihine kadar ödenmediği veya taksit tutarından daha az ödeme yapıldığı durumda, taksit tutarının kalan anapara bakiyesine günlük mevcut nakit avans faizi işler.
  • Ticari kredi kartları, uygulama kapsamı dışındadır.
  • TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kendi kriterleri çerçevesinde bazı kredi kartlarının nakit çekme özelliğine engelleme getirebilir. Nakit çekme özelliği engellenmiş kartlar, Taksitli Nakit Avans kullanamayacaktır.
 Hesaplamak için tıklayınız.

Halkbank Parafly Kredi Karti Basvurusu

Halkbank Parafly Kredi Kartı Başvurusu,Halkbank Parafly Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır,Halkbank Parafly Kredi Kartı Başvurusu Şartları nelerdir..

Parafly Platinum, benzersiz ayrıcalıklarıyla size, starlara layık bir dünyanın kapılarını açıyor!
Dünyanın neresinde olursanız olun, Visa ve MasterCard logosu bulunan tüm iş yerlerinde Parafly ile alışveriş yapabilir, size özel ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz.

TL veya USD Hesap Özeti
Ekstre tercihinize göre yurt dışında yaptığınız harcamaları ister USD, ister Türk Lirası olarak ödeyebilirsiniz.
Taksitli Nakit Avans
Parafly ile nakit ihtiyacınızı karşılarken, uygun faiz oranları ile taksitlendirebilirsiniz.

Halkbanka Paraf Business Kredi Kartı Basvurusu

Bize Hangi Kanallardan Ulaşabilirsiniz?

Halkbank'a 7 gün 24 saat istediğiniz anda ulaşıp tüm bankacılık hizmet ve ürünlerimiz hakkında bilgi alabilir, bankacılık işlemlerini yapabilir, görüş, öneri ve şikayetlerinizi iletebilirsiniz. Bize en hızlı ulaşabileceğiniz kanallarımız…

Görüş, öneri ve şikayetlerinizi online başvuru formumuzu doldurarak hemen bildirebilirsiniz. Tüm online bildirimleriniz takip eden iş gününde cevaplandırılacaktır.
Halkbank Paraf Business Kredi Kartı Başvurusu için Aşağıda verdiğimiz  Adres linkinden ilgili siteden yapabilirsiniz...

Halkbank Paraf Platinum Kredi Kartı Basvurusu Yapma

Halkbank Paraf Platinum Kredi Kartı Başvurusu Nasıl yapılır,Paraf Platinum Kredi Kartı Başvurusu için gerekli belgeler,İnternet ten Halkbank Paraf Platinum Kredi Kartı Başvurusu için Aşağıda verdiğimiz bilgilere göz Atabilirsiniz..

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.