,,,

Borç Kapatma Kredisi Odeabank

Odeabank’ta borcu kapatma kredisi veren bankalardan bir tanesidir. Odeabank müşterilerine masraf olarak 0 TL, 60 aya kadar vade ve % 1,23’te sabitlenen faiz oranları ile kredi imkanı sağlıyor. Ayrıntılı bilgi almak istiyorsanız yazının sonunda vermiş olduğumuz linke tıklayınız.

Odeabank Borcu Kapatma Kredisi İçin TIKLAYINIZ!

Bank Borç Kapatma Kredisi Burgan

Burgan Bank

Kredi ödemeleri  kart diğer Banka Ödemelerini takip etmekte zorlanan ve ödeyemeyen tüm kredi borçlarını tek bir bankada toplayarak bütçesine uygun taksitler ile rahat şekilde ödeme yapmak isteyen müşterilerine Burgan Bank 36 ay vadeye kadar % 1,58’den başlayan faiz oranları ile borcu kapatma kredisi veren bankalardan biri de Burgan Bank’tır. 

Borç Kapatma Kredisi Vakıfbank

Türkiye de genelinde Borcu kapatma kredisi veren bankalardan biri de Vakıfbank’tır. 18 aya varan vade seçenekleri, 20.000 TL’ye kadar kredi çekebilme, 3 ay sonra ödemeye başlama imkanı, isterseniz eşit taksitli ödeme seçenekleri, ister değişken taksitli ödeme planıyla ödeme planınızı kendiniz yaparak borcunuzu ödeyebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi almak için yazının sonunda vermiş olduğumuz linke tıklayınız.

VakıfBank'tan işte size süper bir "Kredi Kartı Borç Transferi Kredisi" VakıfBank Kredinin Özellikleri

  • 18 aya varan vadelerle
  • 20.000 TL’ye kadar
  • İster ödemeye şimdi başlayın ister 3 ay sonra!
  • İsterseniz eşit taksitli ödeme seçeneklerinden yararlanın ister değişken taksitli ödeme planı ile ödeme planınızı kendiniz belirleyin!
Faiz oranları için tıklayın.Vakıfbank Borç Kapatma Kredisi İçin TIKLAYINIZ!

Borç Kapatma Kredisi Şekerbank

Şekerbank Borç Kapatma Kredisi Türkiye nin Tanınmış Diğer bankalarda olan Ufak azda olsa can sıkıcı yada Bireysel Kredi, Kredi Kartı, Kredili Mevduat Hesabı gibi borçlarınızı Şekerbank borcu kapatma kredisiyle kapatıp, sadece Şekerbank’a borçlanıp ödemelerinizi tek bir yere yapabilirsiniz.

Ayrıca Bankamızdan Maksimum alabileceğiniz kredi tutar 100.000 TL, faiz oranı 3-36 Ay % 1,403 , vade oranı 36 ay, tahsis ücreti 500 TL’dir. Ayrıntılı bilgi için yazının sonunda vermiş olduğumuz linke tıklayarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.Diğer bankalardaki Bireysel Kredi, Kredi Kartı, Kredili Mevduat Hesabı borçlarınızı Şekerbank Borç Transferi Kredisi ile kapatıp, sadece Şekerbank’a borçlanarak ödemelerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.
 

 Borç Kapatma Kredisi Şekerbank

 Borç Transferi Kredisi

 Maksimum Kredi Tutarı
 100.000 TL
 Faiz Oranı **
 3-36 Ay % 1,48
 Vade
 3 - 36 Ay
 Tahsis Ücreti*
 500 TL
*Kredi tahsis ücreti kullandırılan kredinin binde 5'ini geçemez. **Belirtilen oranlar en az Tutumlu Tarife alınması durumunda geçerlidir.

Şekerbank Borç Kapatma Kredisi İçin TIKLAYINIZ!

Kredi faiz oranları ve hesaplama aracı için tıklayınız.

Borç Kapatma Kredisi Finansbank

Finansbank Borç Kapatma Kredisi

Bankacılık Sektöründe Emin Adımlarla İlerleyen Finansbank Tek elden Çözüm için Borç kapatma borç Transferi Kredisi yani Finansbank’ın 36 aya varan vade seçenekleri ve uygun faiz oranları sunan ihtiyaç kredisi ürünleri ile tüm borçlarınızı tek bir çatı altında toplayabilirsiniz. Kredi ve kredi kartı borçlarınızı istenen koşulları sağlamanız halinde, uygun ödeme seçenekleri ile Finansbank’a taşıyabilir ve aylık % 1,37’den başlayan faiz oranları ile borçlarınızı tek noktadan ödeyebilirsiniz...

Finansbank Gerekli Koşullar


  • Borç transferiyle bankaya transfer edilebilecek ürünler: ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi ve kredi kartı.
  • Borç transferiyle bankaya transfer edilemeyecek ürünler: Konut kredisi, KMH, Finansbank’taki borçlar
  • Karşı banka kredi borcunun tamamını bankaya transfer edebilmektedir. Şubede görünen tutardan daha düşük transfer yapılamamaktadır.
  • Karşı banka toplam borcu ya da toplam borcundan daha düşük ücretleri transfer edebilmektedir.
  • Diğer bankalara yapılacak olan EFT’ler ücretsizdir.
  • Kredi tutarı karşı bankadaki kredi kartı numarasına gönderildiği için ayrı bir işlem yapılmasına gerek yoktur, ancak kredi borçları için yapılan her borç transferi işleminde müşterinin mutlaka diğer banka şubesini arayıp yapmış olduğu ödemeyle ilgili bilgi vermesi gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi almak için yazının sonunda vermiş olduğumuz linke tıklayınız.

Finansbank Borç Kapatma Kredisi İçin TIKLAYINIZ!

Bonus ile otomatik fatura talimatlarınıza 100TL bonus!

Bonus  ile otomatik fatura talimatlarınıza 100TL bonus!Bonus kart ile otomatik Elektrik, Doğalgaz ,Su, telefon,vs fatura talimatlarınıza 100T L bonus! Daha Ayrıntılı bilgi için...

NASIL KAZANIRIM?
1-29 Şubat 2016 tarihleri arasında verilecek 1 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 15 TL bonus, 3 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 50 TL bonus, 5 ve üzeri yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 100 TL bonus kazanılacaktır.

DİĞER BİLGİLER
Kampanya kapsamında bir müşterinin vereceği tüm otomatik fatura ödeme talimatlarından kazanabileceği bonus tutarı 100 TL ile sınırlıdır.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.