,,,

Halkbank Paraf Sanal Kart Kredi Kartı Basvurusu

Halkbank Paraf Sanal Kart Kredi Kartı Başvurusu Nasıl yaparım,Halkbank Paraf Sanal Kart Kredi Kartı Başvurusu Yapma,Halkbank Paraf Sanal Kart Kredi Kartı Başvurusu Şartları nelerdir,Halkbank Paraf Sanal Kart Kredi Kartı Başvurusu için gerekli belgeler..

HalkbankParaf Sanal Kart Tanıtımı,Paraf Sanal Kart Başvurusu ve Paraf Sanal Kart Basvuru Sonucu Öğrenme...

Paraf Sanal Kart Tanıtımı

Paraf’a bağlı olarak çalışan Paraf Sanal ile kolay, hızlı ve güvenli alışverişin keyfini çıkarın!
  • Paraf Sanal başlangıçta sıfır limitli olarak üretilir. Halkbank İnternet Şubesi’ni kullanarak, Paraf Sanal’a özel on-line limit değiştirme özelliği ile alışverişleriniz öncesi limitinizi dilediğiniz tutarda artırabilir, alışverişleriniz sonrası kalan limitinizi arzu ederseniz tekrar güvenli bulduğunuz seviyeye indirebilirsiniz. Paraf Sanal’ın limitini değiştirmek için Halkbank İnternet Şubesi/Kredi Kartı/Sanal Kart/Limit Değişikliği ekranını kullanabilirsiniz.
  • Numarası, bağlı olduğu asıl Paraf’ınızdan farklı olan Paraf Sanal, internette güvenli alışveriş imkanı sağlar. Değiştirilebilen limit avantajı ile kartınızın numarası internet üzerinde görüntülense dahi, limitinizi sıfırlayabildiğinizden dolayı yetkisiz kullanımlar önlenmiş olur.
  • Paraf Sanal’a ait güncel CVV ve son kullanma tarihi bilgileri ile kartınızla ilgili diğer tüm bilgilere, Halkbank İnternet Şubesi/Kredi Kartı/Sanal Kart/Bilgi Görüntüleme ekranından ulaşabilirsiniz.
  • Paraf Sanal ücretsiz olup, yapılan işlemleri kartınızın bağlı olarak çalıştığı Paraf’ın Hesap Özeti’nde görebilirsiniz.
Sahip Olmak Çok Kolay…

Paraf sahibiyseniz hemen Halkbank İnternet Şubesi’ne girerek Sanal Kart talebinde bulunabilirsiniz. Eğer Halkbank İnternet Şubesi’ne üye değilseniz, nüfus cüzdanınızla beraber size en yakın Halkbank Şubesi’nden İnternet Şubesi Üyelik başvurunuzu kolayca yapabilirsiniz.


English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.