,,,

Vakıfbank Bireysel Emeklilik Müşteri Hizmetleri İletişim Numaraları

 Vakıfbank Bireysel Emeklilik Müşteri
Hizmetleri
Vakıfbank Bireysel Emeklilik Müşteri Hizmetleri İletişim Numaraları yada,SMS ile Cayma/İptal,Otomatik BES Robotunu Kullanarak Çıkış Yapmak,Telefon ile Cayma,Vakıf Emeklilik Whatsapp Numaraları Cayma/İptal...


Vakıfbank Bireysel Emeklilik Müşteri Hizmetleri İletişim Numaraları
Tüm bankalarda olduğu gibi Vakıf Emeklilik BES Otomatik Katılım Sisteminden (OKS) cayma hakkını kullanarak iptal işlemi yapmak isteyen katılımcılara sunulan BES ‘ten ayrılma yollarını açıklayacağız. Biraz zahmetli olsada Vakıf Emeklilik Otomatik (zorunlu) Bireysel Emeklilik iptali için aşağıda yer alan yöntemlerden hariç, dilekçe vb. farklı yöntemler de bulunmakla birlikte iptal yöntemlerinde kullanıcılar açısından pratik olanları, kısa yolları asağıda kısaca açıklamaya çalıstık.

Vakıfbank Bireysel Emeklilik ile Cayma/İptal
Vakıf Emeklilik Cayma işlemi için ilk kısa yolumuz SMS ile ayrılmadır. Kısa mesajla çıkış işlemlerini başlatmak için; VEML boşluk TC Kimlik Numarası boşluk CAYMA” boşluk doğum tarihi (gün.ay.yıl) yazılarak 4933 e SMS gönderilmesi gerekmektedir. Burada bikkat edilmesi gereken husus bilgiler arasında boşluk olması gerekmekte ve doğum tarihi yazılırken aralara nokta konmasıdır.

Örnek Olarak : VEML 55555555555 CAYMA 01.01.1985

Vakıfbank Bireysel EmeklilikOtomatik BES Robotunu Kullanarak Çıkış Yapmak

Vakıf emeklilik Otomatik BES cayma hakkı kullanımı için SMS vb. yollarla bildirim geldikten sonra internet sitesine girdiğimizde sağ alt köşede Otomatik BES Robotunu göreceksiniz üzerine tıkladığınızda görüşmeyi başlat butonu ortaya çıkacaktır.

Bu butona tıkladığınızda ise sohbet penceresi benzeri bir pencere açılacak açılan pencerede size nasıl yardımcı olabiliriz vs. bazı bilgiler var. Bu ekrana otomatik BES cayma hakkı yazıp gönderdiğimizde Otomatik Bireysel Emekliliğin avantajları hakkında bazı bilgiler verilip otomatik BES ten yine de çıkmak isterseniz TC Kimlik numaranızı yazın benzeri bir cevap gelecek. Bu aşamada TC kimlik numaranızı yazarak çıkış işlemini başlatıyorsunuz.


Vakıfbank Bireysel Emeklilik İnternet Şubesi / Mobil Şube Aracılığıyla İptal
Vakıf Otomatik Bireysel Emeklilik ten internet şubesi ve mobil şubeyi kullanarak da cayma talebinde bulunabilirsiniz. Vakıf Emeklilik Mobil Şube uygulaması veya İnternet Şubesinden giriş yaparak ilgili menü altında yer alan sekme aracılığıyla Otomatik BES cayma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Vakıfbank Bireysel Emeklilik Telefon ile Cayma
Vakıf emeklilikte cayma hakkı kullanımı için bir diğer yöntem ise telefon. Otomatik BES için kurulmuş olan  0 850 222 9 657 numaralı hattı arayarak veya 444 9 237 veya (0850) 222 9 237 numaralı Vakıf Emeklilik Çağrı merkezini arayarak ta cayma hakkından faydalanabilir ve Vakıfbank BES çıkış işlemlerini başlatabilirsiniz.

Vakıfbank Bireysel Emeklilik Whatsapp Numaraları ile cayma

Vakıf Emeklilik için geçerli ilave bir iletişim yöntemi ise Whatsapp. Bu iletişim kanalından TC kimlik no gibi kişisel bilgilerin gönderilmesi konusunda Vakıf Emeklilik uyarıyor. Dolayısıyla buradan iptal/cayma işlemi yapılamasa dahi, diğer kanallardan şirkete ulaşamayanlar iptal işlemlerine ilişkin bilgi alma, durum sorgulama gibi işlemleri whatsapp iletişim numarasıyla yapabilirler.

Whatsapp Numaraları(0549) 802 47 75 (0549) 802 47 79


English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.