,,,

Hangi bankalar eft havale hesap işletim üçreti almıyor

EFT ÜCRETİ ALMAYAN BANKALAR 2019
Hangi bankalar eft havale hesap işletim üçreti almıyor Bu konu için  araştırma yaptık yapılan ufak çaplı araştırma sonunda bazı bankaların  eft havale hesap işletim ücreti almıyor yada cazip ücretle ön planda tutuluyor....Hangi bankalar eft üçreti almıyor..



EFT ÜCRETİ ALMAYAN BANKALAR 2019

yapıkredi nuvo
Kuveyt türk senin bankan, 
cepte teb, en para bu seçenekler kullanılabilir.
hesap işletim ücreti, havale/eft ücreti bulunmamaktadır.

Ziraat Katılım

Diğer katılım bankaları gibi Ziraat Katılım Bankası da yapılan eft ve havale işlemlerinden ücret talep etmemektedir..

İNG Bank

İNG Bank'ın internet şubesinden yapılan eftler ücretsiz olarak yapılmaktadır. İNG Bank turuncu hesap açarak eft işlemlerinizi ücretsiz ve komisyonsuz yapabilirsiniz.


Türkiye Finans

Türkiye Finans Bankası'nda da Eft para transferleri ücretsiz olarak yapılıyor. Eft saatleri arasında gönderilen tüm eftler ücretsizdir.

Kuveyt Türk Katılım Bankası

Türk'te de internet şube, mobil şube ve atm'lerden gerçekleştirilen eft işlemlerinde ücret alınmamaktadır. Siz de Kuveyt Türk'ten eft yaparak ücret ödemek zorunda kalmazsınız.

NUVO

Yapı Kredi Bankası'nın internet bankacılığı şubesi NUVO'da hesap açarak tüm eft işlemlerinizi ücretsiz olarak yapabilirsiniz. Dijital bankacılık alanında Enpara'dan sonra gelişen bir şube olan NUVO'dan eft işlemlerizi hızlı bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz.


CEPTETEB

TEB'in internet bankacılığı uygulamsı CEPTETEB ile yapılan eft işlemleri ücretsizdir.

Albaraka Türk

Eft işlem ücreti almayan bankalardan birisi de Albaraka Türk'tür. Albaraka da faizsiz kredi veren bankalar arasında hizmet vermekte ve internet bankacılığı, mobil bankacılık, atm ve çağrı merkezinden yapılan işlemlerden ücret almıyor.

Fibabanka
 Fibabanka, yapılan eft işlemlerinden hiçbir ücret almamaktadır.

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.