,,,

Bankalar Hafta Sonları EFT Yapılabilirmi



        Bankalar Hafta Sonları EFT Yapılabilirmi
Albaraka Türk Hafta Sonları EFT Yapılabilirmi




HSBC EFT İşlemi HSBC Bankasından farklı bir banka hesabına para transferi yapabilmeniz için hafta için her gün sabah 09.00 ileakşam17.00 saatleri arasında EFT işlemlerini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Bu saatler arasında yapılmayan para transferleri muhatap bankanın hesabına ilk mesai gününde geçmektedir. Ayrıca hafta içi HSBC EFT Saatlerinin dışında yapılan tüm para transferleri resmi tatil ve hafta sonu gibi günlerin dışında ilk iş günü hesaplara aktarıldığını unutmamak gerekir.


Akbank Hafta Sonları EFT Yapılabilir mi..?

Akbank Hafta Sonları EFT
Yapılabilir mi..?
Akbank Hafta Sonları EFT Yapılabilir mi Akbank İşlemi Akbank Bankasından farklı bir banka hesabına para transferi yapabilmeniz için hafta için her gün sabah 09.00 ile akşam 17.00 saatleri arasında EFT işlemlerini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Bu saatler arasında yapılmayan para transferleri muhatap bankanın hesabına ilk mesai gününde geçmektedir. Ayrıca hafta içi Akbank EFT Saatleri nin dışında yapılan tüm para transferleri resmi tatil ve hafta sonu gibi günlerin dışında ilk iş günü hesaplara aktarıldığını unutmamak gerekir..

Hangi bankalar EFT ücreti almıyor

Bazı Bankalar EFT işlemi üzerinden 1 ile 6 TL arası işlem ücreti keserken bazı bankalarda bu işlem için ücret talip etmiyor. Peki Hangi Bankalar EFT ücreti almıyor? EFT ücreti talip etmeyen bankalar hangileridir? İşte EFT ücreti talip etmeyen Bankalar.

Hangi bankalar EFT ücreti almıyor.


Finansbank – Enpara
Türkiye’deki şubesiz bankacılığın öncü sistemlerinden olan enparada EFT yaparken işlem ücreti ödemiyorsunuz. Enpara hesabı açmak için, internetten başvuru yapmanız yeterli olacaktır. Ardından istediğiniz adrese kapınıza kadar gelerek, kartınızı teslim edip, enpara hesabınızı açıyorlar. Enpara’nın tek avantajı ücretsiz EFT işlemi yapabilmek değil. Aynı zamanda enpara ayda bir kez olmak üzere, hangi bankanın ATM’si olursa olsun, komisyonsuz para çekme yatırma işlemi yapma fırsatınıda müşterilerine sunuyor.
YapıKredi – NUVO
Şubesiz bankacılığın, YapıKredi’deki ismi NUVO. YapıKredi bankasında kullanacağınız NUVO sisteminde, hesap işletim ücreti, EFT ücreti gibi ücretler alınmıyor. Üstelik, isterseniz hesabınızdaki mevduata yüksek faizler de veriyor.

CepteTEB – TEB
Türk Ekonomi Bankasının dijital bankacılık sistemi olarak faaliyet veren CepteTEB hesabınız varsa, ücretsiz havale ve EFT işlemi yapabilirsiniz. Eğer hesabınız yoksa ve açtırmak istiyorsanız, internet ortamı üzerinden başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Büyük Adım – HSBC Advance

Ücretsiz günlük bankacılık portföyünde hizmetini sunan HSBC, HSBC Advange hesabına sahip müşterilerinden, hesap işletim ücreti ve para transferi ücreti tahsil etmiyor. Üstelik müşterilerine tüm para transferlerini günün her saatinde, ücretsiz olarak yapabilme imkanı sunuyor.

ING - Günlük Paket
ING Günlük Paket hesabınız varsa, hiç bir EFT masrafı ödemek zorunda kalmazsınız. Ancak iki adet otomatik ödeme talimatı vermeniz gerekiyor.

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.