,,,

Ziraat Bankasi Faiz Oranlarını İndirdi

Ziraat Bankasi Faiz Oranlarını İndirdi Ziraat bankası 4 marta uygulamaya başlayacağı faiz indirimi açıklaması yaptı..

Ziraat Bankası faizleri indirdi! 2019 Ziraat Bankası konut ve ihtiyaç kredileri faiz oranları

Ziraat Bankası'ndan kredi faiz oranları ile ilgili son dakika müjdesi ajanslara düştü. Banka, konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranlarını düşürdüğünü duyurdu. 



span style="color: #14233a; font-family: Segoe, "Segoe UI", sans-serif; font-size: 16px;">Banka yaptığı açıkmasında; Ekonomide yaşanan olumlu gelişmeleri ve maliyetlerde görülen iyileşmeyi müşterilerine yansıtmak amacıyla 
 faiz oranlarını 04 Mart 2019 tarihinden itibaren 120 aya kadar tüm vadelerde aylık %1,28'e indirdiğini duyurdu.
Diğer taraftan, ihtiyaç kredilerinde de 60 aya kadar vadelerde faiz oranını aylık %1,53'e indirildi.

Halkbank Bireysel Emeklilik Müşteri Hizmetleri İletişim Numaraları

Halkbank Bireysel Emeklilik Müşteri
Hizmetleri 
2017 yılı itibariyle uygulanmaya başlayan Otomatik (Zorunlu) BES sebebiyle en çok merak edilen konular arasında yer almaktadır. Gönüllülük esasına dayanan ve mevcut sosyal güvenlik sistemini tamamla özelliğe sahip olan bireysel emeklilik sistemleri, 2017 yılı itibariyle zorunlu hale getirilmiştir.

Halk Bank Bireysel Emeklilik iletişim numarasına bu sayfadan ulaşarak, müşteri hizmetlerini arayıp siz de Halk Bank Bireysel Emeklilik ilgili bilgi alabilir veya Halk Bank bireysel emekliliği iptal edebilirsiniz.

Halkbank Bireysel Emeklilik Telefon Aracılıyla İptal İşlemi

Halkbank bireysel emeklilik iptal işlemini telefon aracılığıyla yapabilirsiniz. Halk emeklilik ile ilgili tüm işlemlerinizi yapabileceğiniz 444 44 00 çağrı merkezini arayabilirsiniz. Bunun yanı sıra Halkbank emeklilik çağrı merkezi olan 0850 800 44 00 numaralı telefona da ulaşabilirsiniz. Bu numaralara ulaşarak, sesli yanıt sistemi aracılığıyla Halk emeklilik iptal işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

    Halkbank Bireysel Emeklilik SMS Aracılığıyla İptal İşlemi
    Halkbank bireysel emeklilik iptalini SMS aracılığıyla yapmanız mümkündür. Bireysel emeklilik iptali için izlemeniz gereken adımlar şu şekildedir;

  1. Halk emeklilik iptal SMS’i için büyük harflerle ‘ayrılma yazıp bir boşluk bırakarak T.C kimlik numaranızı yapı 2560a göndermeniz yeterlidir.

  2. Göndermeniz gereken SMS örneği AYRILMA 12345678901 şeklinde olmalıdır.
  3. SMS iniz başarı ile gönderildikten sonra size bilgilendirme mesajı gelecektir.
  4. Bilgilendirme mesajında sistemden ayrıldığınız takdirde 1 yıl boyunca tekrar sisteme gireceğinize dair bilgi bulunacaktır. Bilgilendirme mesajının sonunda hala ayrılmak istiyorsanız bu mesajı EVET yazarak cevaplamanız gerektiğine dair bilgi yer almaktadır.
  5. Gelen mesajı EVET yazarak cevapladığınızda iptal işleminiz tamamlanmış olacaktır.
  6. İşleminiz tamamlandıktan sonra işlemin başarılı olduğuna dair mesaj gönderilmektedir.


  7. Halkbank Bireysel Emeklilik İnternet/Mobil Şube Aracılığıyla İptal İşlemi
    Halk emeklilik cayma hakkınızı kullanırken, iptal işlemini internet ya da mobil şube aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Cep telefonunuza yükleyebileceğiniz Halkbank mobil uygulamasına giriş yaparak, bireysel emekliliğinizi iptal edebilirsiniz. Bunun yanı sıra Halk emeklilik internet şubesine giriş yaparak da iptal işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlem için izlemeniz gereken adımlar şu şekildedir;

Ziraat Bankası Bireysel Emeklilik Müşteri İletişim Numaralari

Ziraat Bankası Bireysel Emeklilik
 Müşteri Hizmetleri
Ziraat Bankası bireysel emeklilik iletişim numarasına bu sayfadan ulaşarak, müşteri hizmetlerini arayıp siz de bireysel emeklilikle ilgili bilgi alabilir veya bireysel emekliliği iptal edebilirsiniz.


Ziraat bireysel emeklilik müşteri hizmetlerinden  çağrı merkezini arayarak siz de bireysel emekliliğe dahil olabilir, bireysel emeklilikle ilgili bilgileri alabilir ya da bireysel emeklilik işlemini iptal edebilirsiniz. Bildiğiniz gibi yeni bir işe giren kişiler otomatik olaran BES'e dahil olur ve maaşlarının belli bir miktarı kesilerek bu sisteme eklenir. Siz de otomatik bireysel emekliliği iptal etmek için aşağıda yer alan telefon numarasını arayabilirsiniz.


Ziraat Bireysel Emeklilik İletişim

TEL:0850 222 97 00

Gerekli blgleri Yukarıda yer alan telefon numarasını hafta içi her gün saat 09:00 - 19:00 arasında arayabilir ve tüm işlemlerinizi anında gerçekleştirebilirsiniz. Ziraat Bankası bireysel emeklilik internet sitesine (https://www.ziraatemeklilik.com.tr) girerek de bir çok yararlı bilgiye anında ulaşabilir, bireysel emeklilik sistemiyle ilgili daha fazla içeriği inceleyebilirsiniz. Siteye girerek emeklilik maaşı hesaplama, emeklilik birikimi hesaplama gibi araçları da kullanabilirsiniz.


Yukarıda yer alan bilgileri kullanarak siz de Ziraat Bankası bireysel emeklilik numarası araması yaparak, çağrı merkezinden her türlü emeklilik işlemlerinizi vakit kaybetmeden gerçekleştirebilirsiniz.

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.