,,,

Düsük faiz ödemeli Sosyal Hayat Destek Kredisi

Düsük faiz ödemeli Sosyal Hayat Destek Kredisi


Düsük faiz ödemeli Sosyal Hayat Destek Kredisi Pandemi sonrası hayat sartlarının normale dönmesi için devletin Kendi binyesinde bulundurduğu banlar Aracılığı ile sunduğu destek ekonemik destek kredisi olan Düsük faiz ödemeli Destek Kredisi dir.




Halkbank 0,64 ve 0,74 faizli konut kredisi 12 Ay Ödemesiz 15 yıla kadar vadeli kredi imkani

Kamu bankalarından olan Halkbank Kontrollü normal hayata geçtiğimiz şu günlerde. Sıfır konut için 0,64 ikinci el konut için ise %74 faizli 12 Ay Ödemesiz 15 yıla kadar vadeli kredi Alma imkanı sundu..Halkbank 0,64 ve 0,74 faizli konut kredisi....



SIFIR KONUT LAR İÇİN KREDİ FAİZ ORANLARI


İKİNCİ EL KONUT KREDİSİ fAİZ ORANLARI



Kamu bankalarından düşük faizli Sifir ve ikinci el konut kredisi fırsatlari

KAMU BANKALARINDAN OLAN HALKBANK VAKIFBANK ZİRAAT BANK SIFIRVE  İKİNCİ EL KONUT FAİZ İNDİRİMLİ KREDİ İMKANI 




Türkiyenin kamu bankalarından olan Halkbankası Vakıfbankası Ve Ziraat bankasından Sıfır konut  ve ikinci el Konut alanlara faiz oranları 0,64 ikinci el konut faiz ler ise 0,74 olarak güncellendi.

Ayrca Türkiyenin kamu bankalarından olan Halkbankası Vakıfbankası 12 ay ödemesiz ve 180 ay vade ile güncel seçenek haline getirildi..


Kamu Bankaların dan düsük faizli Kredi paketleri

Üç kamu bankası VakıfBANK Halk Bankası Ve ziraat bankasından art arda  Ekonominin canlanması için 4 ayrı Kredi paketi açıklandı.Devlte bağlı kamu bankaları yeni paketler açıkladı bunlar nelerdir nasıl kulanılır.Başvuru nasıl yapılırır.Kamu bankaları konut, taşıt, tatil ve mobilya için yeni kredi paketleri hazırladı....

Kamu Bankaların dan 4 Yeni kredi Paketleri




  • İstanbul İzmir Ankara dan konutları alanlara 750 kredi kullana bilecek..
  • Tatil paketi 10.000 TL  ye kadar 0.45 3ay ödemesiz Kredi
  • Yerli üretim yapan firmalardan alış veriş yapanlar kredi..
  • Mobilya kredi paketleri.

Kamu bankaları konuttan taşıta, mobilyadan tatile dört yeni kredi paketi hazırladı. Konut desteği kapsamında sıfır ve 1. el konutlar için azami 12 ay ödemesiz dönemli, 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,64 faizle finansman sunulacak. Yerli üretim sıfır otomobilde yüzde 0,49 - yüzde 0,69 faiz oranı ile taşıt kredisi verilecek. İkinci el binek araç veya ticari araç satın alacaklara yüzde 0,82 faiz oranı ile taşıt kredisi verilecek Seyahat acentelerinden tatil paketi satın alacak müşterilere 10 bin TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vadeli uygun şartlarda finansman imkanı sunulacak.





English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.