,,,

Altİn Transfer Yapan Kabul Eden bankalar.? Altın Transfer Sistemi İşleyiş Kuralları ..?

Altın Transfer Yapan Kabul Eden ve Altın Transfer Sistemi İşleyiş Kuralları 

Altın eft yapan bankalar diye konumuzu açtık.Bir çok yatırımcının hele ki döviz olarak Altın yatırımı yapan yatırımcıların hep sormak isteyip bilgi sahibi olmak istedikleri konu olan altın eft nası yaparım..

Altın Transfer Sistemi (ATS) banka müşterilerimizin hesaplarında bulunan altınların, herhangi bir nakde dönüşme işlemi yapılmaksızın, sistem üyesi bankalardaki tüm hesaplardan gram altın transfer edebilir .Altın Transfer yapan bankalar  Garanti Bankası, Ziraat Bankası, Halk Bankası, Akbank, AlbarakaTurk, Denizbank, Kuveyttürk, Altın Transferİ Yapan bankalar dır..


Altın Transfer Sistemi İşleyiş Kuralları 
  • ATS işlemlerinde altın hesabında bulunan 995/1000 saflıktaki altınlar kullanılarak minimum 1 gram ve katları şeklinde işlem yapılabilir, 
  • İş günlerinde aynı gün valörlü talimatlar 09:00-16:45 arasında verilebilir. 
  • Valör tarihi işlem gününü takiben en fazla 90 günü aşmayacak şekilde ileri gün valörlü talimat da verilebilir. 
  • Otomatik olarak eşleşmeyen transfer talimatları, ertesi işgünü saat 15:00’e kadar onaylanmadığı takdirde otomatik olarak hesaplara iade edilecektir. 
  • Transfer işlemleri şu aşamada sadece şubelerimiz aracılığı ile yapılmakta olup yakında mobil bankacılık ve internet bankacılığından da gerçekleştirilebilecektir...
Garanti BBVA'ya Altın Transferi!
Bankamızdaki vadesiz altın hesaplarınıza,  Altın Transfer Sistemi’ne* dahil diğer bankalardaki  tüm hesaplardan gram altın transfer edebilir veya kendi hesaplarınızdan diğer bankalardaki hesaplara gram altın gönderebilirsiniz. Üstelik yeni para vadeli altın mevduatı’na, en az 50 gr bakiye ile 3 aydan başlayan vadeler ve %1,25’e varan faiz fırsatı Garanti BBVA Şubeleri ve Garanti BBVA İnternette!”

VakıfBank’a Altın Transferi!
Transfer işlemleri şu aşamada sadece şubelerimiz aracılığı ile yapılmakta olup yakında mobil bankacılık ve internet bankacılığından da gerçekleştirilebilecektir.

Altın transferi Garanti Bankası, Ziraat Bankası, Halk Bankası, Akbank, AlbarakaTurk, Denizbank ve Kuveyttürk altın hesaplarına yapılmaktadır.
Müşterinin sipariş esnasında belirtmiş olduğu altın hesap numarasına, ödeme onayı alınmasını takiben havale gönderilmektedir.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.