,,,

İNG Bank Bireysel Emeklilik Müşteri Hizmetleri

İNG Bank Bireysel Emeklilik 1.1
İNG Bank Bireysel Emeklilik Müşteri Hizmetleri,ING Özel Emeklilik Planı’na sahip olmak için, size en yakın ING Bank şubesine uğrayabilir, detaylı bilgi almak için 444 1 666 Müşteri İletişim Merkezi’mizi arayabilirsiniz.

ING Bank Bireysel Emeklilik BES İptali Başvurusu Nasıl Yapılır-



Mevcut sosyal güvenlik çatısına ek olarak geleceğine kişisel yatırımını da yapmak isteyen tasarruf sahiplerini yakından ilgilendiren bireysel emeklilik sistemi sayesinde yapılan birikime devlet desteği imkanından yararlanmak mümkündür. Kısa süre içerisinde katılım sağlanabilen sistem sayesinde her ay yapılan ödemeye % 25 oranında devlet desteği eklenerek birikim hesabına aktarılır. Kişilere ciddi oranda kazanç vaat eden söz konusu hesapla ilgili hizmet veren bankalardan birisi olarak ING Bank bireysel emeklilik iptali ve başvuru işlemleri nasıl yapılır, sistem hakkında bilinmesi gerekenler nelerdir gibi çeşitli konulara değinilmesi yararlı olacaktır.


ING Bank BES İptali

ING Bank aracılığıyla yaptırdığı bireysel emeklilik sistemi sözleşmesini iptal etmek isteyen kişilerin 2 ay içerisinde iptal dilekçesi vermesi halinde herhangi bir kesinti ya da ek maliyete maruz kalmadan sistemden çıkması mümkündür. 2 aydan daha uzun süredir sistemde yer alan fakat sistemden ayrılmak isteyen kişilerin ise stopaj vergisini ödedikten sonra sistemden çıkış yapması mümkün olur. Stopaj vergisinin dolayısıyla kesintinin ne kadar olacağı kişinin yaptığı birikime bağlı olarak değişebileceği için bir rakam paylaşmak mümkün değildir, hesaplama için 444 1 666 numaralı ING Bank çağrı merkeziyle iletişime geçilebilir

ING Bank BES İptali

ING Bank aracılığıyla yaptırdığı bireysel emeklilik sistemi sözleşmesini iptal etmek isteyen kişilerin 2 ay içerisinde iptal dilekçesi vermesi halinde herhangi bir kesinti ya da ek maliyete maruz kalmadan sistemden çıkması mümkündür.
2 aydan daha uzun süredir sistemde yer alan fakat sistemden ayrılmak isteyen kişilerin ise stopaj vergisini ödedikten sonra sistemden çıkış yapması mümkün olur. Stopaj vergisinin dolayısıyla kesintinin ne kadar olacağı kişinin yaptığı birikime bağlı olarak değişebileceği için bir rakam paylaşmak mümkün değildir, hesaplama için 444 1 666 numaralı ING Bank çağrı merkeziyle iletişime geçilebilir
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.