,,,

Garanti Bankasi Kredi kartımın limitini nasıl artırabilirim?



Garanti Bankası Kredi kartımın limitini 
nasıl artırabilirim Öğrenmek için Aşağıda verdğimiz Bilgiler Tıklayınız


Garanti Bankası, Garanti Bankası Kredi kartımın limiti,Kredi kartımın limitini nasıl artırabilirim Garanti Bankası,Kredi Kartı limiti Yükseltme İçin Aşağıda bazı bilgiler verilmiştir....

Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan, ARTIR, İSTENİLEN LİMİT, KART SON 6 HANE , AYLIK NET GELİR bilgisini aralarında birer boşluk bırakarak 3340'a, yurt dışından talepte bulunmak için 3340 yerine 0532 752 33 40'a sms gönderebilirsiniz. (Örnek: ARTIR 2000 353010 5000)

Limitinizin artış taleplerinizi aşağıdaki kanallardan verebilirsiniz.
  • SMS ile limit artış talebinde bulunabilirsiniz. Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan, ARTIR, İSTENİLEN LİMİT, KART SON 6 HANE , AYLIK NET GELİR bilgisini aralarında birer boşluk bırakarak 3340'a, yurt dışından talepte bulunmak için 3340 yerine 0532 752 33 40'a sms gönderebilirsiniz. (Örnek: ARTIR 2000 353010 5000)
  • İnternet şubesinde, kredi kartları adımının altından dilediğiniz zaman Limit Artırım talebinde bulunabilirsiniz.
  • Paramatik'lerden limit artış talebinde bulunabilirsiniz.
    Limit artış talebinizi limitini arttırmak istediğiniz asıl kart ile Paramatik'lerden "LİMİT İŞLEMLERİ" adımından yapabilirsiniz.
  • Garanti Bankası şubelerinden limit artış talebinde bulunabilirsiniz.
    Limit artış talebiniz, taleplerin geliş sırasına göre en kısa süre içerisinde değerlendirilmektedir. Limit artış talebinizin sonucunu ekstrenizden takip edebilir veya 444 0 333 Alo Garanti'den öğrenebilirsiniz.
Düzenli limit artış talebi:
Limitinizin düzenli olarak artırılmasını isterseniz Paramatik'lerden "LİMİT İŞLEMLERİ" adımından periyodik limit artışı onayı da verebilirsiniz. Ayrıca, İnternet şubesinden de düzenli limit artırım talimatı verebilirsiniz.

Garanti Bankasi Kredi Kartı Ödeme Noktaları

Garanti Bankası Kredi Kartı Ödeme Noktaları, Kredi Kartı Ödeme Noktaları Garanti Bankası,
Kredi kartı ödemelerimi nerelerden yapabilirim?

Ziraat Bankasi Kredi Kartı Ödeme Noktaları

Ziraat Bankasi Kredi Kartı Ödeme Noktaları,Ziraat Bankasi Kredi Kartı Ödeme yerleri, Kredi Kartı Ödeme,Ziraat Bankası...


Tüm Ziraat Bankası şubeleri ve Ziraat Bankasi ve ATM’lerinden,
Tüm Pratik Noktalardan*,
Tüm Ziraat Bankası şube ve ATM’lerinden*,
Online tahsilat yapan PTT merkez, şube ve Atm’lerinden*,
Tüm Tekstilbank şubelerinden*,
EFT ile diğer bankalardan,
Otomatik ödeme talimatıyla Ziraat Bankası hesabınızdan, Telefon Bankacılığı’ndan ve http://www.ziraatbank.com.tr/tr/index.html Açık Internet Bankacılığı’ndan yapabilirsiniz.
Bu noktalardan yapacağınız ödemeler için ekstrenize işlem ücreti yansıyacaktır. Güncel ücret bilgisine http://www.ziraatbank.com.tr/tr/index.html444 0 800 AçıkDeniz Telefon Bankacılığı’ndan  ve http://www.ziraatbank.com.tr/tr/index.html Ziraat Banka Internet Bankacılığı’ndan ulaşabilirsiniz. 


DenizBank Kredi Kartı Ödeme Noktaları


 DenizBank Kredi Kartı Ödeme Noktaları
  • Tüm DenizBank şubeleri ve AçıkDeniz ATM’lerinden,
  • Tüm Pratik Noktalardan*,
  • Tüm Garanti Bankası şube ve ATM’lerinden*,
  • Online tahsilat yapan PTT merkez, şube ve Atm’lerinden*,
  • Tüm Tekstilbank şubelerinden*,
  • EFT ile diğer bankalardan,
  • Otomatik ödeme talimatıyla DenizBank hesabınızdan, 444 0 800 AçıkDeniz Telefon Bankacılığı’ndan ve www.denizbank.com AçıkDeniz Internet Bankacılığı’ndan yapabilirsiniz.


Bu noktalardan yapacağınız ödemeler için ekstrenize işlem ücreti yansıyacaktır. Güncel ücret bilgisine www.bonusdenizbank.com, 444 0 800 AçıkDeniz Telefon Bankacılığı’ndan ve www.denizbank.com Açık Deniz Internet Bankacılığı’ndan ulaşabilirsiniz. DenizBank haricindeki diğer banka, PTT ve ödeme noktalarından yaptığınız kredi kartı borç ödemeleriniz, hesabınıza 2 işgünü sonra geçmekte; fakat kart sahibine herhangi bir faiz tahakkukuna sebep olmamaktadır. Sadece kredi kartı limiti, bu süre sonunda ödenen tutar kadar

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.