,,,

Kuveyt Türk Eft Üçretleri

Türkiyede Bankacılık alanında hızlı sekilde yükselmesinde Dikatleri üzerinde toplayan Kuveyt Türk Bank Müşterilerine ve bireysel müşterilerene Herkonuda olduğu gibi EFT Yani para transferleri konusunda kendini kanıtlamış bulunmakta Peki ala kuvveyt türk EFT Üçterleri ne kadardır Aşağıda verdiğimiz Makalede bu soruya ayrıntılı cevap bulabilirsiniz....

Bankacılık alanında katılım bankası olarak hizmet veren kuruluşlardan biri olan Kuveyt Türk müşterilerine faizsiz kazancı önerdiği gibi birçok finansal işlemi gerçekleştirebilmeleri adına yardımcı olmaktadır. Banka müşteri Kuveyt Türk’ün kendilerine sunmuş olduğu hizmetlerden biri olan para transferlerinde EFT işlemini gerçekleştirmeleri sırasında belirli bir masraf ortaya koymaktadır. Kuveyt Türk EFT ücretleri, müşterinin para transferini gerçekleştirdiği hizmet kanalına göre değişmektedir.


Kuveyt Türk müşterileri para transferi noktasında EFT işlemlerini banka şubeleri aracılığı ile yaptıkları takdirde 24-300 TL arasında bir masraf ile karşı karşıya kalmaktadırlar. Bu masraflar Kuveyt Türk’ün ücretlendirme politikasına göre %0,1 oranında belirlenmiştir. Ayrıca banka şubelerinden isme EFT yapıldığında bu masraflar 18-120 TL arasındadır. Kuveyt Türk ayrıcalığı ile toplu EFT yapıldığında bankanın ücretlendirmesi 3 TL ile 240 TL arasında değişmektedir.

Kuveyt Türk EFT ücretlerini sadece banka şubeleri aracılığı ile yapıldığında tahsil etmektedir. Şubeler dışında www.kuveytturk.com.tr platformu üzerinden internet bankacılığı, telefon bankacılığının 444 0 123 veya 0850 251 0 123 numaraları üzerinden ve mobil bankacılık ayrıcalığıyla yapılan tüm EFT işlemlerinde ücretlendirme yapılmamaktadır.

Etiket konular:
Kuveyt Türk Eft Üçret,Eft Üçretleri Kuveyt Türk eft masrafı,EFT Masrafları kuveytürk,eft nekadar kuveyttürk bank,





English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.