,,,

HSBC Bank kredi borcu sorgulama

Günümüzde artık bankalar Kredi vermede yarış durumunda peki bankalardan aldığımız Bu kredi borç takibi nasıl yapılmaktadır.

HSBC Bank kredi borcu sorgulama yapmak için Aşağıda verdiğimiz adımları takip ederek HSBC Bank kredi borcu sorgulama yapabilirsiniz..

HSBC in internet sayfasında, kredi kartının son 6 hanesini girerek şifreyi almak mümkün. Şifre anında cep telefonuna gönderiliyor. Yine tüm ödemeler, internet bankacılığı aracılığı ile yapılabileceği gibi HSBC ATM’leri kullanılarakta yapılabiliyor. Otomatik ödeme talimatıyla tüm fatura ve düzenli ödemeler gerçekleştirilebiliyor. Faturasız hatlara TL alım işlemleri gerçekleştirilebiliyor. Kredili mevduat hesabı da yine HSBC’nin sunduğu güzel avantajlar arasında. Böylece hesabınızda yeterli bakiye bulunmaması halinde bile, ödemeler aksamadan ve son ödeme günü geçirilmeden ödenebiliyor. Hsbc borç sorgulama işlemlerinizi online olarak sorgulayıp ne kadar borcunuz olduğunu öğrenebilirsiniz.
İnternet bankacılığının yanı sıra, kullanılabilecek bir alternatif 444 0 111 HSBC Bank Telefon bankacılığı. Ödeme dahil birçok işlem, bu numara aracılığı ile yürütülebiliyor. Üstelik otomatik ödeme talimatını, kendi kredi kartınızın yanı sıra, yakınlarınızın kredi kartları için de verebiliyorsunuz, tek yapmanız gereken kredi kartı numarasını vermek.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.