,,,

ING Bank Kredi Borcu Sorgulama

ING Bank Kendin'den sık söz ettirdiği kredilerle gündemde kalmaya devam ediyor Gerçekten, kredi faiz oranı oldukça düşük oluyor. Ve vadesi uzun, taksit miktarı düşük, her cebe uygun krediyi bu bankada bulmak mümkün.


Her zaman her dakka arayabileceğiniz  ING Bank’ın telefon bankacılığı numarası 0850 222 0 600 dır..

ING Turuncu hesap, parasını biriktirmek isteyenler için oldukça elverişli. Ayrıca ING günlük paket, yine bankasının sunduğu güzel hizmetler arasında. ING Günlük Paket ile tüm bankacılık ihtiyaçları tek bir başvuru ile karşılanabiliyor. Yani vadesiz mevduat hesap, ING Bonus kart, destek hesap ve otomatik fatura ödeme talimatları gibi bankacılık işlemler, tek bir paket aracılığı ile karşılanabiliyor. Üstelik birçok avantajı var bu paketin. Hesap işletim ücreti bulunmuyor, EFT/Havale ücreti yok, ING Bonus kart için yıllık aidat yok ve faturalarınız %2’si size her ay iade ediliyor.
ING Bank’ta tüm faturaların ödenmesi mümkün. Ayrıca vergi ve SSK ödemeleri de yapılıyor. Bunun için şubelerin yanı sıra, ING Bank ATM’leri kullanılabiliyor. Para transfer işlemleri, EFT, Havale gibi işlemler internet bankacılığı aracılığıyla kolay bir şekilde halledilebiliyor. Böylece yeterli zamanınızın olmadığı durumlarda, banka şubelerine gitmek, işlem yapmak için sıra beklemek gibi külfetlerle uğraşmaya gerek kalmıyor. Yine çeşitli yatırım işlemleri ve finansal işlemler, hareketler kolay bir şekilde izlenerek, yönetilebiliyor. Ayrıca Western Union ile yapılan işbirliği sayesinde, dünyanın her yerinden hızlı bir şekilde para transferi gerçekleştirilebiliyor.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.