,,,

TEB kredi Borcu Sorgulama

Bankacılık Sektörünün kredi olanakları'nın çok olması insanaları Bankalarla iç içe olmasını sağlamaka.Tabiki Aldığımız bu kredi borçlarını sorgulamak yani öğrenmek te bizim amçlarımızdan olmasa olmazı peki bankalardan çektiğimiz Borç sorgulamasını nasıl yapabiliriz..

Aşağıda verdiğimiz Bilgilerle TEB kredi Borcu Sorgulama,TEB kredi Borcu öğrenme,TEB kredi Borcu Sorgulama işlemleriniz hakında bilgi vermeye çalışacağız..

Online Bankacılık



Hızlı ve Kolay Bankacılık

TEB İnternet Şubesi'ni kullanarak, online bankacılık ihtiyaçlarınızı dünyanın her yerinden kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde karşılayabilirsiniz. Günün her saati yararlanabileceğiniz bu hizmet sayesinde şubeye gitmenize gerek kalmaz, zaman kazanırsınız.
TEB İnternet Şubesi'nden yararlanmak için online başvuru yapmanız, 0850 200 0 666 TEB Telefon Şubesi'ni aramanız ya da öğle saatinde de açık şubelerimizden birinde hesap açtırmanız yeterli.

Kullanıcı Adı Belirleme

Sayılardan oluşan kullanıcı kodunuzu hatırlamakta zorlanıyorsanız TEB İnternet Şubesi’ne kendi belirleyeceğiniz kullanıcı adı ile de giriş yapabilirsiniz. Kullanıcı adınızı hemen belirlemek için TEB İnternet Şubesi "Tanımlamalar" menüsündeki "Kullanıcı Adı Belirleme/Değiştirme" bölümüne tıklayabilirsiniz.

Evdeki Hesap

Ev harcamalarınız Evdeki Hesap ile kolayca takip edin! Hemen TEB İnternet Şubesi’ne girin, TEB’den ödediğiniz tüm faturalar ve kira ödemelerinizi aylık olarak grafiklerle kolayca takip edin. Evdeki Hesap’a TEB İnternet Şubesi > Ödemeler menüsü altından ulaşabilirsiniz.

Yatırımın Yönü

Yatırımın Yönü ile TEB Müşterilerinin Altın, Hisse Senedi, Döviz ve VİOB gibi yatırım enstrümanlarında hangi ürünlere eğilimli olduklarını, bu ürünlerin ürün bazında alış-satış dağılımını grafiklerle kolayca takip edebilirsiniz.  Yatırımın Yönü’ne TEB İnternet Şubesi > Yatırımın İşlemleri menüsünden ulaşabilirsiniz.

Neden TEB İnternet Şubesi?

Hızlı ve Kolay

TEB İnternet Şubesi ile bankacılık işlemlerinizi dünyanın her yerinden hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirir, zaman kazanırsınız.
Güvenli
ESET Antivirüs Güvenlik programını 6 ay süre ile ücretsiz kullanır, bilgisayarınızı koruma altına alırsınız. TEB Pratik İnternet Şubesi’nde yer alan Güvenlik Seviye Göstergesi ile güvenlik seviyenizi her an görüp yükseltebilirsiniz.
TEB İnternet Şubesi'ni kullanırken dikkat etmeniz gereken durumlar ve Güvenli Giriş programı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.
Pratik
Dilerseniz tek butonla TEB Pratik İnternet Şubesi’ne geçiş yaparak sade ekran görüntüsü, kolay ve anlaşılır yapısı ile TEB Pratik İnternet Şubesi’nden temel bankacılık işlemlerinizi basit ve pratik bir şekilde gerçekleştirirsiniz.
Düşük Komisyon ve Ücretler
Geniş işlem olanakları ile bankacılık işlemlerinizi TEB İnternet Şubesi’ne özel komisyon ve ücretlerle gerçekleştirir, tasarruf edersiniz.
Avantajlı Kurlar
Döviz alış-satış işlemlerinizde avantajlı kurlardan faydalanırsınız.
Anlık Piyasa Takibi
Anlık piyasa bilgilerine TEB İnternet Şubesi Yatırım İşlemleri menüsünden hemen ulaşabilir; BIST hisse senedi piyasası ve endekslerini, döviz fiyat ve parite bilgilerini, Foreks Haber Merkezi tarafından gönderilen haberleri canlı olarak takip edebilirsiniz.
E-Mevduat'la Yüksek Faiz
E-Mevduat’la 28-380 gün aralığındaki vadelerde ve 500.000 TL’ye kadar olan mevduatlarınıza yüksek faiz kazanırsınız.
Kolay Erişilebilir
TEB İnternet Şubesi şifrenizi teb.com.tr veya wap.teb.com.tr Anında Şifre’den, TEB Şube ve ATM’lerinden veya 0850 200 0 666 TEB Telefon Şubesi’nden kolayca alabilir, bankacılık işlemlerinizi online olarak anında gerçekleştirebilirsiniz.

Canlı Yardım
Canlı yardım hattı ile TEB İnternet Şubesi'nde işlem yaparken sorularınızı yazılı olarak anında müşteri temsilcinize sorabilir, anında yanıt alabilirsiniz
Yapabileceğiniz İşlemler
TEB İnternet Şubesi'nde aşağıdaki işlemleri yapabilirsiniz:
Hesap İşlemleri
Kredi Kartları
Para Transferleri
Ödeme İşlemleri
Yatırım İşlemleri

Güvenlik Ayarları


English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.