,,,

TEB İhtiyac Kredisi

TEB İhtiyaç Kredisi,TEB İhtiyaç Kredisi nasıl Alınır,TEB İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları,TEB İhtiyaç Kredisi İçin Gerekli Belgeler,TEB İhtiyaç Kredisi Nasıl Alınır..

TEB ihtiyaç kredilerimiz ile tüm nakit ihtiyaçlarınızda yanınızdayız. Gerekli belgeleriniz ile şubelerimize uğrayarak kredinizi 24 saat içinde kullanabilir, TEB'in avantajlar dünyasından yararlanabilirsiniz.

Kullanmış olduğunuz ihtiyaç kredisinin faizi, piyasadaki faiz oranı değişikliklerinden etkilenmez ve kredi vadesi boyunca sabit kalır. TEB İhtiyaç Kredinizi 36 aya varan uzun vade avantajları ile kullanabilir ve taksitlerinizi rahat rahat ödeyebilirsiniz.

İhtiyaç Kredisi Ürün Bilgilendirme Formu için tıklayın.
İhtiyaç Kredisi Sözleşmesi için tıklayın.
Başvuru İçin Gerekli Belgeler
Nüfus cüzdanı veya ehliyet fotokopisi
Gelir Belgesi / Maaş Bordrosu

Serbest meslek sahipleri ve işletme sahipleri için son 3 yıllık bilanço, Vergi Levhası ve Ticaret Sicil Gazetesi
* Ücretli çalışan kişiler için, maaş bordrosu antetli kağıt ile bildiriliyor ise firmanın imza sirküleri beyanı gerekmektedir.
** Banka gerekli gördüğü durumlarda kefil ve ek belge isteme hakkına sahiptir. Kefil için de aynı belgeler talep edilecektir.
*** İhtiyaç Kredilerimiz hakkında ayrıntılı bilgi için 444 0 666 TEB Telefon Şubesi'ni arayabilir veya şubelerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Teb İhtiyaç Kredisi Başvurusu İçin Aşağıda verdiğimiz Adres Linkinden ilgili bilgilere doldurarak Başvuru Yapabilirsiniz..
İhtiyaç Kredisi Başvuru İçin Tıklayınız
İhtiyaç Kredisi Başvurum Nerede Öğrenmek İçin Tıklayınız
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.