,,,

Burgan Bank EFT Ücretleri

Burgan Bank EFT Ücretleri, EFT Ücretleri Burgan Bank,Burgan Bank EFT Ücretleri nedir,Burgan Bank EFT Ücre,Burgan Bank EFT Ücretleri nasıl dır,Burgan Bank EFT Ücretleri öğrenme...

Bankacılık sektöründe farklı bir yüz ve hizmet faaliyeti sürdüren bankalar arasında yer alan Burgan Bank genellikle esnaf ve KOBİ’lerin ihtiyaçlarına yönelik olarak hizmet vermektedir. Banka sürekli olarak gelişme gösteren teknolojik ürünleri kendi bünyesinde kullanarak müşterilerine daha iyi hizmet verebilme adına kullanmaktadır.

Özellikle müşterilerinin bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilme adına genellikle internet bankacılığını daha fazla tercih etmesi bunun en büyük göstergesidir. İnternet bankacılığı üzerinden para transferi işlemlerini gerçekleştirmek isteyen Burgan Bank müşterileri, özellikle kendi hesaplarında bulunan meblağların farklı bir banka hesabına gönderebilmeleri için EFT işlemini kullanması gerekmektedir.
Burgan Bank EFT Ücretleri
Her bir müşterisinin gerçekleştirmiş olduğu EFT işlemi için Burgan Bank EFT ücreti adı altında belirli bir masraf çıkarmaktadır. Burgan Bank müşterileri gün içerisinde saat 09.00 ile 16.30 saatleri arasında EFT işlemini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Banka günlük yapılması gereken EFT limitin 25.000 TL üst limit olarak belirlemiştir. Bu limite kadar online olarak internet üzerinde yapılacak olan tüm para transferlerinde Burgan Bank EFT ücretini 5 TL olarak belirlemiştir.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.