,,,

Garanti Bankası EFT Ücretleri

EFT Ücretleri, Garanti Bankası EFT Ücretleri öğrenme, EFT Ücretleri Garanti Bankası, Garanti EFT Ücret...Garanti Bankası müşterileri banka hesaplarından farklı bir banka hesabına para aktarmak istedikleri zaman EFT işlemini kullanmaları gerekmektedir. Para transferi işlemleri arasında yer alan EFT işlemleri için tüm bankalar gibi Garanti Bankası da belirli bir ücret kesintisi yapmaktadır.

Garanti Bankası EFT ücretlerini para transferinin gerçekleştirildiği işlem kanalına göre belirlemektedir.
Garanti Bankası EFT Ücretleri
Banka müşterileri EFT işlemi için banka şubelerini kullanmaları durumunda yapacakları EFT işlemine karşılık olarak 35 TL ile 250 TL arasında bir ücretlendirmeye tabi olmaktadırlar. Gönderilecek olan miktara göre banka şubesinde bulunan görevli Garanti Bankası EFT ücretinin ne kadar olduğunu belirtmektedir. Ayrıca Garanti Bankası üzerinden yapılan EFT işlemlerindeki ücretlendirme saat 16.00’a kadar geçerlidir. Bu saat diliminin aşılmasından sonra yapılan tüm EFT işlemlerine banka 15 TL ekstradan masraf talep etmektedir.
Garanti Bankası EFT ücretleri ile ilgili olarak internet bankacılığı üzerinden yapılan para transferlerinde ise saat 16.00’a kadar yapılan tüm EFT’lerde 3.25 TL ücretlendirme yapılırken, geç vakitte yapılan EFT işlemlerine ise 6 TL EFT ücreti kesintisi yapmaktadır.
Garanti Bankası Telefon Bankacılığı aracılığıyla yapılacak olan EFT işlemlerinde ise banka minimum 15 TL ve maksimum 50 TL gibi bir ücretlendirme yapmaktadır. 
Garanti Bankası EFT ücretini telefon bankacılığında belirleyen yine müşterinin yapacağı EFT miktarıdır.
Ayrıca Garanti Bankası üzerinden düzenli ödeme talimatı verdiğiniz takdirde banka sizden EFT ücreti olarak sadece 2,5 TL gibi bir masraf ortaya koymaktadır. Böylece birçok ücretlendirmeye göre en uygun olan EFT kanalı düzenli ödeme talimatı verilerek yapılanıdır.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.