,,,

Halk Bankası EFT Ücretleri

Halk Bankası EFT Ücretleri,Halk Bankası EFT üçretleri,2015,Halk Bankası EFT fiyatları,2016 Halk Bankası EFT Ücretleri ne kadardır,Halk Bankası EFT Ücretleri Nasıl öğrenebilirim.Halk Bankası EFT Ücretleri ve saatleri..

Son yıllarda Yükselişine Son hızla devam eden TC Halk Bankası EFT Ücretlerini ele Alacağız.Aşağıda Bu konu hakkında geniş kapsamlı bir özetleme bulunmaktadır..


Potansiyel Halk Bankası müşterisi olup kendi hesabından farklı bir banka hesabına para transferi için kullandığı EFT işlemleri için bankaya belirli bir masraf ödemek zorundadır. Banka tarafından talep edilen bu ücretler belirli standarda bağlı olarak para transferinin yapılacağı kanala göre değişiklik göstermektedir. Halk Bankası EFT ücretleri için banka şubeleri, çağrı merkezi ve internet bankacılığı üzerinden farklı kesintiler yapılmaktadır.

Halk Bankası EFT Ücretleri
Banka müşterileri hafta içi her gün bankanın belirlemiş olduğu EFT saati olarak da bilinen 16.30’a kadar gerçekleştirilen tüm EFT işlemlerinde belirli bir kesinti yapılmaktadır. Bu kesinti için banka müşterileri Halk Bankası şubelerini tercih ettikleri takdirde yapılan EFT işlemlerinde Halk Bankası EFT ücretleri gönderilecek olan paranın %0,5 oranındadır. Ayrıca Halk Bankası şube aracılığı ile yapılan para transferlerinde 40 TL ile 300 TL arasında değişen EFT ücreti talep etmektedir.

Halk Bankası müşterisi olup kendi hesabından farklı bir hesaba para transferi için Halk Bankası çağrı merkezi numarası olan 444 0 400 Halk Bankası Dialog üzerinden yapılacak olan işlemlerde ise 3.95 TL masraf istemektedir. Ayrıca çağrı merkezi üzerinden ileri tarihli düzenli EFT ücretlerinde ise bu kesinti 0.45 TL’ye kadar düşmektedir.
Halk Bankası EFT ücretleri kesintisi noktasında para transferi için internet bankacılığını tercih eden banka müşterileri ise her EFT işlemi için 1.95 TL gibi bir ücret talep etmektedir. Bu ücreti düzenli EFT olarak internet bankacılığı üzerinden verildiği takdirde ise 0.45 TL’ye kadar düşmektedir.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.