,,,

HSBC Eft Üçretleri

HSBC  Eft Üçretleri,Banka HSBC  Eft Üçretleri,Eft Üçretleri HSBC ,HSBC Bankası EFT Ücretleri ve HSBC Bankası Saatleri....

HSBC Bankası EFT Ücretleri ve Saatleri
Finans sektöründe hizmet veren bankalar arasında yer alan HSBC Bank, müşterilerinin bankacılık işlemlerini kendi hizmet kanalları üzerinden gerçekleştirmekle görevli kuruluşlardan biridir. HSBC müşterileri bankanın sunmuş olduğu bankacılık işlemleri arasında en çok para transferlerini kullanmaktadırlar. Kullanılan para transferleri içerisinde de en çok tercih edilenlerin başında da şüphesiz EFT işlemi gelmektedir. HSBC Bank müşterileri EFT işlemlerini hizmet kanalları aracılığı ile gerçekleştirirken hangi zaman aralığında ve ücret politikası ile gerçekleştirilmektedir.

HSBC Bankası EFT Saatleri
HSBC Bank müşterileri kendi banka hesapları üzerinden farklı bir banka hesabına para transfer etmek istedikleri zaman EFT para transferi işlemini kullanırlar. Banka müşterileri EFT işlemini kullanmak istedikleri zaman HSBC Bank’ın hizmetleri kanalları üzerinden sadece hafta içi resmi tatiller haricinde kullanabilmektedir.

HSBC Bankası üzerinden EFT işlemini gerçekleştirecek olan banka müşterileri hafta içi her gün resmi tatiller dışında sabah 09.00 akşam 17.00 saatleri arasında yapabilmektedirler. Bu zaman aralığında gerçekleştirilen tüm para transferleri muhatap bankanın hesabına 5 ile 10 dakika arasında aktarılmaktadır. Bazı zaman dilimlerinde bu işlemin aktarılması 30 dakikayı bulmaktadır. Bununda başlıca sebebi bankaların ve Merkez Bankasının yoğunluğuna bağlı olarak değişmektedir. Yapılan EFT işlemleri herhangi bir sebepten dolayı gün içerisinde muhatap bankanın hesabına aktarılmadığı takdirde 0850 211 0 114 numaralı telefon bankacılığı üzerinden akıbeti sorulabilmektedir.

Hafta içi her gün çeşitli kanallar vasıtasıyla gerçekleştirilen para transferi işlemlerinden olan EFT için HSBC Bank hizmet kanalına göre ücret talep etmektedir. Her banka olduğu gibi paranın aktarılacağı miktara göre değişiklik gösteren bu ücretler ise şu şekilde sınıflandırılmıştır.

Para transferi için HSBC Bank şubelerini tercih eden banka müşterileri gönderilecek olan para miktarına göre minimum 40 TL maksimum 300 TL arasında ücret ödemeleri gerekmektedir. Bu hesaplama HSBC tarafından %0.50 oranını olarak belirlenmiştir. HSBC Bank, müşterilerinin EFT işlemi için internet bankacılığını tercih etmeleri durumunda işlem bedeli 3.25 TL olarak belirlemiştir. Para transferi için telefon bankacılığını tercih eden HSBC müşterileri en az 15 TL en fazla da 50 TL olarak belirlemiş olup ücret talebi için banka %0.40 oranını belirlemiştir. HSBC Bank müşterileri EFT işlemi için telefon bankacılığını kullandıkları zaman herhangi bir şekilde EFT ücreti ödemek zorunda değildirler.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.