,,,

İş Bankası EFT Ücretleri

İş Bankası EFT Ücretleri,İş Bankası EFT Ücretleri Nedir,EFT Ücretleri İş Bankası,EFT Ücretleri İş Banka,İş Bankası EFT Ücretleri Tarifesi..

İş Bankası müşterileri kendi hesapları üzerinden farklı bir bankanın hesabına para aktarımı ile ilgili olarak kullanmış olduğu para transferi işlemine EFT denilmektedir. 


Her bankanın kendi hizmet politikasına bağlı olarak hafta içi her gün EFT saatleri içerisinde belirlenen para transferi işlemini İş Bankası da aynı mantık ile yürütmektedir.

EFT olarak bilinen para transferi işlemi ancak hafta içi belirli saatler arasında yapılabilmektedir. EFT işlemlerinin belirli zaman diliminde yapılmasının başlıca sebebi tüm para transferi işlemlerinin Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası üzerinden gerçekleşmiş olmasıdır. İş Bankası kendi müşterilerinin EFT işlemlerini gerçekleştirirken belirli bir ücret talep etmektedir. İş Bankası EFT ücretleri de bankanın belirlemiş olduğu farklı kanallar üzerinden yapılan para transferine göre değişmektedir. İş Bankası EFT işlemini banka müşterileri şubeler aracılığı ile yaptıkları zaman gönderilen paranın %5’i kadar masrafı müşteriden talep etmektedirler. Para transferi işlemi İş Bankası ATM’leri üzerinden gerçekleştirildiği zaman ise 5,5 TL’dir. İnternet şubesi ve İş Bankası telefon şubesi üzerinden yapılan işlemlerde ise sadece 3 TL ücret talep etmektedir. Ayrıca İŞPAD ve İŞWAP üzerinden yapılan tüm EFT işlemlerinde banka sadece 2,5 TL ücret almaktadır. EFT işlemi için 0850 724 0 724 numaralı İş Bankası çağrı merkezini kullandığınız takdirde bu sefer sizden istenen İş Bankası EFT ücretleri 20 TL olarak talep edilmektedir. Sizin de gördüğünüz gibi en fazla ücreti banka çağrı merkezi üzerinden yapılan para transferlerinde talep etmektedir.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.