,,,

Akbank Bireysel Emeklilik Müşteri Hizmetleri Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Akbank Bireysel Emeklilik Müşteri 
Hizmetleri 
Akbank Bireysel Emeklilik Müşteri Hizmetleri  Akbank Bireysel Emeklilik İptali, Akbank Avivasa BES İptali, Bankalar BES İptali, Şubeden BES İptali,Akbank Telefondan BES İptali, Siz de zorunlu olarak maaşınızdan kesilen Akbank bireysel emeklilik iptali başvurusu yaparak paranızı iade alabilir ve BES'ten ayrılabilirsiniz.Aşağıda bu konu hakkında daha detaylı bilgiler verilmiştir..

Telefondan BES İptali (En Kolay Yöntem)
BES hesabını telefonla iptal etmek isteyen çalışanların çok basit bir şekilde bu isteğini yerine getirmesi mümkündür. 444 11 11 numaralı çağrı merkezini arayan çalışanlar müşteri temsilcisine bağlanıp gerekli güvenlik teyitlerini vererek BES iptalini gerçekleştirebilir. Para iadesi 10 iş günü içerisinde gerçekleşecektir.

Şubeden BES İptali

Akbank veya Avivasa şubesine giden çalışan BES iptal dilekçesi yazar ya da kendisine teslim edilen hazır dilekçenin boş alanlarını kendi bilgileriyle doldurur. Söz konusu dilekçeyi imzalayıp teslim eden çalışan anında BES iptalini gerçekleştirmiş olur, ancak para iadesi için 10 iş günlük yasal sürenin beklenmesi gerekir. Para iadesi, kesintiye uğrayan maaşın yatırıldığı hesaba yapılacaktır.

Akbank Avivasa BES İptali

Akbank, Bireysel Emeklilik Sistemi’ne katılım sağlayan çalışanların birikim hesaplarını yan kuruluşu Avivasa aracılığıyla açmaktadır. Bu kapsamda iptal gerçekleştirmek isteyen çalışanların Akbank’a ek olarak Avivasa şubelerinden de yararlanma imkanı bulunur.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.