,,,

Abank Eft Üçretleri

Abank Eft Üçretleri,Abank Eft Üçretleri nedir,Abank Eft Masrafı,Üçretleri Abank Eft fiyatları,Abank Eft Üçret 2015,Abank Eft Üçretleri için Aşağıda verdiğimiz Makaleden Öğrenebilirsiniz..

Abank müşterileri şubeler aracılığı ile açmış olduğu mevduat hesapları üzerinden farklı bir bankaya ait olan herhangi bir hesaba para transferi yapabilmeleri adına kullanmaları gereken işlemlere EFT denir.

Abank EFT Saatleri
Abank hesabınızdan farklı bir banka hesabına para transfer etmek için kullanmış olduğunuz EFT işlemleri hafta içi her gün saat 08.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştirebilirsiniz. Hafta içi her gün resmi tatiller dışında Abank EFT saatleri aralığından para transferini yapabilirsiniz. Abank hesabınızdan yapacağınız para transferini karşı bankanın hesabına 5 ile 10 dakika arasında aktarılmaktadır. Bu süre bazen Abank, muhatap banka veya Merkez Bankasının yoğunluğuna bağlı olarak 30 dakikayı bulmaktadır.
Abank İnternet Bankacılığı EFT Fiyatları
Abank müşterileri EFT işlemlerini internet bankacılığı üzerinden gerçekleştirdikleri takdirde banka sadece 2 TL gibi bir masraf talep etmektedir.
Abank Banka ve Şubeleri EFTÜçret fiyatları
Kullanabileceği kanallardan biri olarak banka şubelerini kullanabilirler. Banka şubeleri üzerinden yapılacak olan para transferlerinde Abank EFT ücretini %0,5 oranında bir ücretlendirme yapmaktadır. Minimum 60 TL maksimum 600 TL arasında bir EFT ücreti kesintisi yapmaktadırlar. Şube üzerinden yapılacak olan EFT banka hesabı üzerinden yapıldığı zaman ücretlendirme 40 TL ile 500 TL ve %0,4 oranında bir masraf belirlenmektedir.

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.