,,,

Aktifbank Eft Ücretleri,Aktif Bank EFT saatleri

Aktifbank Eft Ücretleri,EFT Aktifbank Eft Ücret,Aktifbank Eft Ücretleri Öğrenme,Eft Ücretleri Aktifbank Online Aktifbank EFT Masrafları nedir..

Özel Bankacılık Sektöründe Yükselişte olan Aktifbank Müşteri memnuniyet bakımından oldukca kendinden Söz Ettirmekte..Aktif Bank kendi müşterilerinin para transferleri ile ilgili olarak farklı bir banka hesabına para yatırma işleminde EFT’yi kullandırmaktadır..

Aktifbank Eft Ücretleri



Aktif Bank müşterileri EFT işlemleri için bankanın belirlemiş olduğu hizmet kanalları üzerinden belirli ücret kesintisi yapılmaktadır. Aktif Bank EFT ücretlerini belirleme noktasında internet bankacılığını kullanan müşterileri için herhangi bir miktar belirlememektedir. Bunun dışında şubeler aracılığı ile yapılan EFT işlemlerinde para transferi işlemi için 1 TL’den 50.000 TL’ye kadar yapılan EFT işlemleri için 7.5 TL ile 37 TL arasında para talep etmektedir. Aynı miktarlarda yapılan EFT işlemi için Aktif Yatırım Bankası 10.5 TL ile 66 TL arasında ücret talep etmektedir. Banka müşterileri Aktif Yatırım Bankası EFT ücretleri ve saatlerinin yeni güncellemelerini sitemiz üzerinden takip ederek para transferi sırasında herhangi bir mağduriyet yaşamazsınız.

 Aktif Bank EFT saatleri hafta içi her gün sabah 09.00 ile akşam 16.30 saatleri arasındadır. Bu zaman dilimi içerisinde yapacağınız tüm EFT işlemleri karşı bankanın muhatap hesabına aktarılacaktır. Aktif Bank üzerinden yapacağınız para transferleri muhatap bankanın hesabına 5 ile 10 dakika gibi kısa bir sürede geçmektedir. Bu süre zaman zaman Aktif Bank’ın ve Merkez Bankasının yoğunluğuna bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Ayrıca Aktif Bank’ı kullanarak EFT işlemini resmi tatillerden, Cuma günü ve diğer özel günlerde Aktif Bank EFT saatlerinin dışında gerçekleştirdiğiniz takdirde para bir sonra ki gün değil, ilk mesai gününde muhatap bankanın hesabına geçecektir.


English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.