,,,

Şeker Bank Eft Üçretleri

Bankacılık sektörüne Kuruluş:12 Ekim 1953 de Eskişehirde Başlayan Şeker Bank  Eft Üçretleri ne kadar dır.Eft Üçretleri Şeker Bank,Eft Üçretleri Şeker Bank,Şeker Bank  Eft Üçretleri nedir,Şeker Bank  Eft Masrafı ne kadar,Şeker Bank  Eft,Şeker Bank  Eft Üçretleri Hakında bilgi için Aşağıda verdiğimiz Makaleden Öğrenebilirsiniz..

Şeker Bank Eft Üçret,Şekerbank eft ücreti tarifesi, eft işleminin yapıldığı kanala göre değişmektedir. Şekerbank eft işlemini şubelerden, internet bankacılığından, telefon bankacılığından ve ATM’lerden gerçekleştirebilirsiniz.

Şubelerden EFT Üçretler
Şekerbank üzerinden eft işleminizi Şekerbank şubelerinden gerçekleştirmeniz durumunda kasadan öderseniz 42TL ile 315TL arasında, hesaptan öderseniz 35,70TL ile 315TL arasında eft işlem ücreti ödemeniz gerekmektedir.

İnternet Bankacılığı EFT Üçretler
Şekerbank eft işlemini internet bankacılığından gerçekleştirmeniz üzerine ödeyeceğiniz ücreti 3TL’dir. Bu ücret yapacağınız her eft işlemi için tahsil edilmektedir. Eft tutarı eğer 500.000TL’yi geçiyorsa internet bankacılığı eft ücreti 37,50TL olarak tahsil edilmektedir.


Telefon bankacılığı eft ücreti ne kadar?
Şekerbank eft ücreti telefon bankacılığı kullanıldığında ise 12.50TL olarak sabit tarife üzerinden tahsil edilmektedir. Şekerbank telefon bankacılığı üzerinden yapacağınız 500.000TL ve üzeri eft işlemlerinde ise eft ücreti 37,50TL olarak tahsil edilmektedir.
 ATM’den eft ücreti ne kadar?
Şekerbank ATM’lerinden de eft işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. ATM’lerden eft işleminizi gerçekleştirdiğinizde ise eft ücreti 6TL olarak tahsil edilmektedir.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.