,,,

TEB EFT Ücretleri

http://krdihesaplama.blogspot.com/2015/09/teb-eft-ucretleri.html
TEB EFT ücretleri
TEB EFT ücret,EFT Masrafı TEB Nedir,İnternetten eft Teb üçreti,Banka TEB EFT ücretleri nedir,TEB EFT ücretleri kaçlira,

özel Bankacılık sektörlerinden bıri olan TEB Bank EFT üçretleri Masrafları hakkında bilgi verecek olarsak.Öncelikle EFT Bireysel müşterilerin İnternet bankacılığı Mobil bankacılık ve telefon bankacılığı ile Hesaptan başka bir hesaba para transferne denir.
1 seçenek:
Mesela Banka şubeleri üzerinden isme yapılan masraflarda ise TEB EFT ücretlerini 30 TL iel 250 TL arasında belirlemiştir. yani Kasa üzerinden yapılan EFT için banka 50 TL ile 350 TL arasında bir ücretlendirme yaparken oran olarak %0,5 olarak belirlemektedir.
2 seçenek:
TEB EFT ücretleri ilgili site oaln www.teb.com.tr internet platformu üzerinden kullanılan internet bankacılığından eft  ise 3 TL olarak belirlenmiştir. Buna karşılık olarak mobil telefon bankacılığında para transferi masrafı ise 2 TL’dir.
Para transferi için kullanılan EFT 0850 200 0 666 numaraları telefon bankacılığı üzerinden gerçekleştirildiği takdirde ise talep edilen masraf sadece 10 TL olarak belirlenmiştir. Sizlerde dilediğiniz TEB hesabınızdan kullanacağınız kanallar vasıtasıyla EFT işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.