,,,

Yapıkredi Bank Eft Ücretliri

Yapıkredi Bank Eft Ücretleri,Yapıkredi Bank Eft ücretliri nedir,Yapıkredi Bank Eft Masrafı öğrenme,Yapıkredi Bank Masrafı eft ,Online Yapıkredi Bank Eft Ücretliri öğrenme..

Bankacılık Sektöründe Adından Sık sık Söz Ettiren Yapıkredi bankası İnternet Bankacılığı Aracılığı ile Bankalar Arası Para Transferinde EFT kullanılmaktadır..

EFT işlemlerini şubeler, internet ve telefon bankacılığı aracılığı ile gerçekleştirebilmektedirler. Yapı Kredi Bankası EFT ücretlerini müşterilerinin kullanmış olduğu hizmet kanallarına göre belirlemektedir.
Yapı Kredi Bankası EFT Ücretleri
Banka şubeleri aracılığı ile yapılacak olan para transferlerinde banka 50 TL ile 500 TL arasında bir masraf çıkarmaktadır. Banka bu ücreti müşterilerinin para transferinde kullanacakları paranın %0,5’i oranında bir kesinti gerçekleştirmektedirler. Banka şubeleri aracılığı ile verilecek olan düzenli EFT gönderimlerinde 2,4 TL bir ücretlendirme gerçekleştirilirken bu ücretlendirme aylık olarak verilebilecek olan kira ödemelerinde de aynı şekildedir.
İlgi site olan www.yapikredi.com.tr platformu üzerinden girmiş oldukları internet bankacılığı aracılığı ile yapıldığında 3,5 TL gibi bir ücretlendirme yapmaktadır.
Telefon bankacılığı aracılığı ile 444 0 444 veya 0850 222 0 444 numaralı telefon üzerinden gerçekleştirilecek olan EFT işlemlerinde 18 TL gibi bir masraf çıkarılmaktadır. Ayrıca hesaptan yapılan EFT işlemleri için banka %0,4 orana tekabül gelen en az 40 TL en fazla 365 TL masraflar dahilinde EFT ücreti kesintisi yapmaktadır.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.