,,,

Paypal Nakit Kart Açma-Paypal Nakit Kart AçmaNasıl Yapılır?


Paypal Nakit Kart  Açma,Paypal Nakit Kart Açma Nasıl Yapılır,Paypal Nakit Kart Aktif etme Nasıl yapılır.
Arkadaşlar Paypal Nakit Kartım dün elime Geçti ve Paypal Nakit Kartımı Paypal nakit kart sitesin den nasıl Açtığımı burada sizlere Açıklamalı şekilde Anlatmaya Çalışacağım....
Yapılması Gerekenler

1-https://www.paypal-nakit.com/tr giriş yapıyoruz.
2-Bir E-postanızın olması lazım benime e-Postam Paypal e-postam ile Aynı bir de Adres Bilgilerinizin Aynı olmasında yarar var.

Gelelim konumuza ....
https://www.paypal-nakit.com/tr sitesine  girildikten sonra sitenin Yukarı Kısmında Kart Kullanıma Aç kısmına Tıklayınız Daha sonra Aşağıda gördüğünüz bir ekran çıkacak .

Tc Kinlik ve 13 haneli Barkod Bilgilerinizi girdikten sonra Telefonunuza Şifre gelecek Onuda burada karşınıza Gelen ekrana girdikten sonra E- posta ile paypala giriş isteyecek giriş işleminizi de yaptıktan sonra Artık Paypal Nait Kartınız Kullanıma Açıktır..

Ayrıca Size paypal Nakit kartınızı ATM lerde para yatırma para çekmeniz için  şifreniz de Otamatik olarak gelmiş olacak şifrenizi kimseye göstermeyiniz....


PayPal Nakit Kartını Kullanıma 
Açmak 2 seçenek.
  • www.paypal-nakit.com adresine gir.
  • “Kullanıma Aç” butonuna bas ve yönlendirmeleri takip et.
  • Online Hizmetlerden yararlanmak için;
  • 18 yaş üstü : PayPal hesabına ihtiyacın olacak. PayPal hesabın yoksa PayPal hesabı açmak için e-posta adresini ve PayPal şifreni oluştur. PayPal hesabın varsa e-posta adresin ve şifren ile giriş yap.
  • 15-18 yaş : E-posta adresine ve oluşturacağın şifreye ihtiyacın olacak. Her girişinde güvenliğini sağlamak için ayrıca cep telefonuna SMS yoluyla bir kod yollayacağız.
  • Kartını kullanıma açtıktan sonra cep telefonuna mağaza alışverişlerinde ve ATM işlemlerinde kullanacağın 4 haneli şifren gelecek.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.