,,,

Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar 2015-2016

Yaşamın vaz geçilmez Faktörler Arasında yerini Alan Bankalar Artık Vaz geçilmez unsurlar Arasında yerini Aldı.Her Bireyin İnişli Yokuşlu sorunları olmuştur.Bazen Çıkmaza girersin İşler Yoluna girecekken tekrar bir sorunla Karşılasırsın Ve çareler Aramak zorunda kalırsın Kredi için Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar aklınızdan geçmez deyil Kredi başvurularında gösterilen kriterler arasında ilk sıralarda başvuranların gelir belgeleri geliyor. Sigortalı olarak çalışan ve 18 yaşını dolduran herkes, çeşitli ihtiyaç, tüketici, ev ve araba kriterlerine başvurabiliyor
 Ancak artık, bankalar arasında ciddi bir rekabet var. Bu durumda da her biri farklı kampanyalar ve yeniliklerle, yeni müşteriler kazanmayı hedefliyorlar. Yıllar önce gelir belgesi sunmadan kredi başvurunuzun onaylanması neredeyse imkansız ken, artık mümkün. Gelir belgesiz kredi veren bankalar, düşük faiz ve yüksek vade olanakları ile nakte ihtiyacı olan herkese bu fırsatı sunuyorlar.
Garanti Bankası İlk Kredim başlığı ile sunduğu özel kredisi ile ilk kredinizi çok kolay bir şekilde çekebileceksiniz.
Garanti'den daha önce hiç kredi almadınız mı? Kredi almak için Garanti'ye gelin, ilk kredinize özel indirim fırsatını kaçırmayın!
Gelir belgesiz ve ikametgahsız başvurabileceğiniz 100.000 TL'ye ve 36 aya varan vadeli kredi seçeneklerinden faydalanmak için tek yapmanız gereken nüfus cüzdanınız ile birlikte size en yakın Garanti Şubesi'ne uğramak!
Kredi Tutarı(TL) Faiz (%) Vade (ay) Taksit (TL) Tahsis Ücreti (TL)  Sigorta ve Vergi Dahil Ücretler Toplamı (TL) Aylık Toplam Maliyet Oranı(%) Yıllık Toplam Maliyet Oranı(%) 10.000 1,29 36 364,42 50 150 1,64 19,68 15.000 1,24 36 541,20 75 225 1,58 18,96 20.000 1,24 36 721,60 100 300 1,58 18,96

Çalışmayanlar, ev hanımları ve öğrenciler için gelir belgesiz kredi veren bankalar, kefilsiz olarak da kredi olanağı sunuyor. Peki ama nasıl krediyi çeken ve herhangi bir maaşı olmayan bir kişi, kredi borçlarını nasıl ödeyecekler? Aslına bakarsanız bankalar, işin bu kısmı ile fazla ilgilenmiyorlar. Bu noktada, kredi kartı, kredi ve bankalar konusunda bilinçli bir tüketici olmak oldukça önemli. Acil paraya ihtiyacınız olduğunda gelir belgesiz kredi veren bankalar aracılığı ile kredi çekebilirsiniz. Ancak gerek çektiğiniz miktarı, gerekse vade seçeneklerini ödeyemeyeceğiniz meblağlarda tercih etmemenizde yarar var.
Borç ödemek için tüketici kredisi, tatile gitmek için tatil kredisi, okul masraflarını karşılamak için ihtiyaç kredisi, araba sahibi olmak için de taşıt kredisine başvurabilirsiniz. Özellikle ev ve araba satın almak için yapılan kredi başvurularında, gelir belgesiz kredi veren bankalar da sayıca artıyor. 
İş Bankası, Halkbank, ING Bank, HSBC, Deniz Bank, Yapı Kredi, Akbank gibi bankalar bu listede yer alan bankalardan sadece bazıları.

Etiket Arama:
Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar, işsizlere kredi veren bankalar,kredi nasıl çekerim,gelir belgesiz kredi,gelir belgesiz kredi,kredi nasıl çekerim,işsizlere kredi veren bankalar,
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.