,,,

İŞ Bankası Emlak Vergisi Sorgulama İŞ Bankası Emlak Vergisi Ödeme

http://krdihesaplama.blogspot.com/2015/12/is-bankas-emlak-vergisi-sorgulama-is.html
İŞ Bankası Emlak Vergisi Ödeme,İs bankası Online Emlak Vergisi 2 taksit ödeme,Emlak vergisi ödeme iş bankası İŞ Bankası Anında Bankacılık hizmetlerimizden yararlanıyorsanız tüm vergilerinizi, İnternet Şubemiz, Telefon Şubemiz veya şubeniz den ödeyebilirsiniz.
İŞ Bankası Maximum Kart’ınızla 31 Mayıs’a kadar belediyeler veya belediyelere ait internet sitelerinden yapacağınız 100 TL üzeri Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde faizsiz 3 taksitte geri ödeme fırsatı!

Maximum Kart’ınızla Emlak ve Çevre Temizlik Verginizi peşin olarak ödeyin, ödemenizin ardından cep telefonunuza gönderilecek referans kodunu “BOL” yazıp boşluk bıraktıktan sonra ekleyip 4402’ye gönderin, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi tutarınız faizsiz olarak 3 taksite bölünsün.
Kampanya Detayları:
1- Kampanyamız belediye vezneleri ve belediyelerin varsa internet siteleri üzerinden yaptığınız 100TL ve üzeri peşin Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleriniz için geçerlidir.
2- Cep telefonunuzun Bankamız sisteminde kayıtlı bulunmaması veya operatör/telefon kaynaklı sorunlar nedeniyle ulaşmaması halinde Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemenizi İnternet Şubemiz, Telefon Şubemiz veya Şubelerimiz aracılığıyla peşin faiz ödeyerek 3 taksite böldürebilirsiniz. Bu durumda ödediğiniz 3 taksit peşin faiz tutarı takip eden ayın ilk haftası kartınıza iade edilecektir.
3- Taksitlendirme talebinizi SMS yoluyla hesap kesim tarihine kadar iletebilirsiniz. Hesap kesim tarihinde ulaşan talepler işleme alınamamaktadır. (Hesap kesim tarihi Bankamız sisteminde kayıtlı olan tarih olup, hafta sonları veya resmi tatiller nedeniyle ilgili aya ait hesap kesim tarihi değişikliğinden etkilenmemektedir.)
4- Taksitlendirme talebinizin gerçekleşmesi ödeme tutarının kartınıza borç kaydedilmesine bağlıdır. İptal edilen işlemler taksitlendirilmez.
5- Taksitlendirme talebinizi ilettikten sonra, ödemenizi iade etmeniz halinde, hesap kesim tarihine kadar taksitlendirme işleminizi Şubelerimiz, İnternet Şubemiz veya Telefon Şubemiz aracılığıyla iptal ettirebilirsiniz.
6- Taksitlendirme talebinizi ilettikten sonra kartınızın kapatılması veya hesap kesim tarihinin öne çekilmesi durumlarında talebiniz karşılanamayacaktır.
7- İş'te Üniversiteli kredi kartı, Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Bankamatik Kartı, Bayi Kartlar, Sanal Kartlar , Ek Kartlar, tüm aidatsız kartlar ve Ziraat Maximum Kartlar ile yapılan Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri kampanyamıza dahil değildir.
8- Taksitlendirme talebi için 4402’ye gönderilen SMS’ler operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilmektedir.
9- Taksitli işlemler kampanyamıza dahil değildir.
10- Ödemeden sonra sadece pazarlama iletişimi için izin alınmış müşterilerimize SMS ile referans kodu gönderimi yapılacaktır.


SMS Dışında Taksitlendirme Talep Edebileceğiniz Kanallar:

Bu kanallardan yapacağınız taksitlendirme işlemlerinde peşin faiz uygulanmaktadır.

• İnternet Şubemizden > Kredi Kartlarım > Kampanyalar > Taksitlendir / Ertele menüsüne ulaşarak,
• 0850 724 0 724 Telefon Şubemizden müşteri temsilcisine bağlanarak,
• Şubelerimize başvurarak

talebinizi iletebilirsiniz.

Sorgulama:
http://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/odemeler/Sayfalar/odemeler.aspx
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.