,,,

Halkbank Fatura Ödemeleri

Teknoleji Artık her evde teknolejiden faydalanmak varken Tüm kurum kuruluşlarda sıra beklemek niye Halkbank Fatura Ödemeleri kategorisi ile Aşağıda bazı bilgiler paylaşmak istiyorum..

Halkbank Fatura Ödemeleri

Öncelikle Halkbak kredi kartınız yada nakit kredi kartınız olması gerekiyor ve bu kartınızın İnternet bankacılığı na açık olması gerekiyor.Elektrik, su, telefon, cep telefonu, doğalgaz, internet, kablolu TV vb. tüm faturalarınızı Halkbank Şubelerimizden, isterseniz İnternet Şubesi, Halkbank Dialog ve ATM' lerimizden ödeyebilirsiniz.

Halkbank İnternet Şubesi'ni kullanarak tüm bu ödemelerinizi hesabınızdan anında gerçekleştirebilirsiniz.Tek yapmanız gereken Halkbank İnternet Şubesi'ne bağlanıp, fatura bilgilerinizi tuşlamak! Önceden talimat vermenize gerek olmadan, daha önce Halkbank aracılığıyla ödemediğiniz faturaları görüntüleyebilir, isterseniz anında ödeyebilirsiniz.

Halkbank İnternet Şubesi'ne üye değilseniz; www.halkbank.com.tr  'de  yer alan Kartla giriş uygulamasında Kart bilgileriniz ile üyeliğinizi tamamlayabilir ve parolanızı kolayca alabilirsiniz veya  üyeliğinizi gerçekleştirmek için size en yakın Halkbank şubesine uğrayabilirsiniz.





English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.