,,,

QNB Finansbank FAST 7/24 Kolay Adres ile 7/24 para Transferi

 QNB Finansbank QNB Finansbank FAST 7/24  Kolay Adres ile 7/24 para Transferi 



Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), resmi web sitesi üzerinden yayınladığı bir duyuru ile yeni bir ödeme sistemini hizmete açmak üzere hazırlıkların tamamladığını paylaştı. Açıklanan sistem Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST) olarak isimlendirildi..

FAST 7/24 Kolay Adres ile 7/24 para Transferi

QNB Finansbank  FAST ve Kolay Adres ile 7/24 hızlı para gönderme sisteminden faydalanmanız için Öncelikle İNTERNET Bankacılığı kullanmanız gerekiyor yada mobil bankacılık Para Transfer menüsünden Para gönder bölümünden ...Para gönderecek bankan ile Alacqklı banka Aşağıda verilen Kolay Adres lerden birini seçip eşleşme yaparak para transefr işleminizini yapabilirsiniz..


QNB Finansbank QNB Finansbank FAST 7/24  Kolay Adres ile 7/24 para Transfer,TC FAST 7/24 Para Gönderme,E-posta FAST 7/24 Para Gönderme,Cep FAST 7/24 ,FAST 7/24,Pasaport 7/24 transfer

QNB Finansbank Kolay Adres Para Gönder ile aşağıda verdiğimiz bir 
işlem ile devam ediyorsunuz

QNB Finansbank Tc Numarasına  FAST ve Kolay Adres
 ile 7/24 para gönder
QNB Finansbank Cep Telefonu na FAST ve Kolay Adres 
ile 7/24 para gönder
QNB Finansbank E-Posta   :FAST ve Kolay Adres ile 
7/24 para gönde vb 

Tüm istenilen bilgiler yapıldıktan sonra Hafta Sonu olsun gece olsun Resmi tatil olsun FAST ve Kolay Adres ile 7/24 para gönderme ile her daim FAST ve Kolay Adres ile 7/24 para gönder yapılabilir.

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.