,,,

Finansbank EFT Ücretleri

Finansbank EFT Ücretleri,Finansbank EFT Ücretleri nedir,Finansbank EFT Ücretleri ne,Finansbank EFT Ücretleri Nasıl öğrenilir,EFTÜcretleri Finansbank,Online Finansbank EFT Ücretleri..
Özel teşebbüs destekli bankalarımız arasında yer alan Finansbank EFT ücretleri ile ilgili olarak müşterilerinin para transferi için kullanmış olduğu hizmet kanalına göre belirli bir standartta kesinti yapmaktadır. 

Yapılan bu kesinti ile ilgili olarak Finansbank şubeleri, internet bankacılığı, çağrı merkezi aracılığı ve diğer kanallar üzerinden yapılan para transferlerine göre değişiklik göstermektedir.
Finansbank EFT Ücretleri
Banka şubeleri aracılığı ile hafta içi her gün saat 16.00’a kadar yapılan tüm EFT işlemlerinden %4-5 oranında gönderilen paraya bağlı olarak bir ücret talep edilmektedir. Bu ücrete ek olarak 16.01 ile 17.15 saatleri arasında yapılan geç EFT olarak da dile getirilen para transferlerinde ise kesintilere ek olarak geç EFT ücreti olan 6 TL daha tahsil edilmektedir.
Finansbank müşterileri EFT işlemleri için internet şubesini kullandıkları takdirde ise Finansbank EFT ücretlerinin kesintisi sabah 09.00 ile akşam 16.00 arasında yapıldığı takdirde 3,25 TL olarak belirlenmiştir. Geç EFT olarak dile getirilen saat 16.00’dan 17.15’e kadar yapılan EFT işlemlerinde ise internet üzerinden 6 TL kesinti yapılmaktadır.
Finansbank’tan müşterilerine özel olarak hizmet verilen Mobil Bankacılık üzerinden yapılan EFT işlemlerinde ise para transferi masrafları sadece 2 TL’dir. Buna ek olarak Finansbank ATM’leri üzerinden yapılan EFT işlemlerindeki masraf para transferi başına 5 TL olarak belirlenmiştir.
Finansbank EFT ücretleri kesintisi ile ilgili olarak banka müşterileri 0850 222 0 900 numaralı çağrı merkezi aracılığı ile yapmış olduğu EFT işlemlerinde alına masraf 12.5 TL olarak belirlenmiştir.

Finansbank EFT Ücretleri için Tıklayınız
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.