,,,

ING Bank EFT Ücretleri

ING Bank EFT Ücreti,EFT Ücretleri nedir ING Bank,ING Bank EFT Ücret,ING Bank EFT Ücret nedir,Nedir ING Bank EFT Ücrettleri ,EFT Masrafı ING Bank...

Genel olarak ING Bank müşterileri kendi hesapları üzerinden farklı bir banka hesabına para transfer etmek istedikleri zaman İnternet bankacılığının vazgeçilmezlerinden olan EFT işleminden yararlanmaktadırlar. 

Buna Bağlı olarak vazgeçilmezler arasında olan ING Bank’ta müşterilerinin kullanmış olduğu işleme karşılık olarak ING Bank EFT ücretleri adı altında belirli bir masraf belirlemektedir. Banka tarafından belirlenen bu masraflar müşterinin para transferi için kullanmış olduğu banka kanalına göre belirlenmektedir.
Banka müşterileri EFT işlemini ING şubeleri aracılığı ile banka kasasından gerçekleştirdiklerinde 40-300 TL arasında bir masrafı karşılamak durumundadırlar. Eğer EFT işlemi hesaptan yapıldığı takdirde ise 39 -349 TL

ING Bank EFT ücretlerinin belirlenmesi noktasında hızlı ve güvenilir ortam olarak bilinen www.ingbank.com.tr platformu üzerinden internet bankacılığı aracılığıyla yapılan para transferlerinde ise sadece 3 TL EFT ücreti alınmaktadır. Eğer EFT işlemi internet bankacılığı üzerinden geç yapıldığı zaman 6 TL gibi bir ücret ödeme durumunda kalınabilmektedir.
Banka müşterileri 0850 222 0 600 numaralı telefon bankacılığı üzerinden EFT işlemlerini gerçekleştirdikleri takdirde ise ING Bank EFT ücretlerini 15-50 TL arasında değişen miktarlarda belirler. Mobil bankacılık üzerinden yapılan EFT’lerde ücret talep edilmezken, Geç EFT olarak bilinen saat 16.00-17.15 arasında yapılan para transferlerinde ise 6 TL gibi bir masraf banka tarafından çıkarılmaktadır.
Banka müşterilerinin en çok kullandığı kanallardan biri olan ING ATM’leri aracılığı ile yapılan para transferlerinde ise EFT ücreti sadece 5 TL olarak belirlenmiştir.

Etiketler:
ING Bank EFT Ücreti,EFT Ücretleri nedir ING Bank,ING Bank EFT Ücret,ING Bank EFT Ücret nedir,Nedir ING Bank EFT Ücrettleri ,EFT Masrafı ING Bank
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.