,,,

TCMB Kara liste Sorgulama

TCMB Kara liste Sorgulama

Tüm Kesim ve kişilerin Tcmb Sicil Kaydı ile  geçmişte yaşamış olduğumuz ödeme düzensizliklerinden kaynalanan bir durumdur....



Unutuğumuz Nokta olan  Bu durumun oluşması ileriki beş yıl içersinde peşimizden gelecektir ister istemez. Yani beş yıl boyunca hangi bankaya gidersek gidelim.Hangi işlem için başvuruda bulunursak bulunalım  karşımıza çıkacaktır. 

Sicil Kaydı sorgulama  işlemlerimizi gerçekleştirememize neden olacaktır. Sicil Affı durumunu da göz önünde bulundurduğunuzda Bunu engellemenin en önemli yolu o dönemdeki yaşadığımız geçikme ya da ödeme düzensizliğini sona erdiremek.
Daha sonrasında ise borcunuzu tamamen kapattığınızadair hukuk biriminden bir belge alırsanız bu olumsuzlukları bir nebze de olsa ortadan kaldırmış olacaksınız.
Banka Kara Liste,Kara Liste Sorgu,TCMB Kara liste Sorgulama Tabiki asıl olan  yinede başvuru yaptığınız finans kurumunun kriterleridir. yani siz bu belge yada evrakı almış olsanız ve borcunuzun tamamını ödemiş olsanız bile  işlem gerçekleştirmek istediğiniz kurum  yapmak istediğiniz işlem için olumsuz bir sonuçlanabilme ihtimali devam etmektedir.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.