,,,

Yıllık Kart Aidat Almayan Kredi Kartları














Türkiyede Yaklışık 7 Milyon dan Fazla Kredi Kartı Kullanan İnsanlar Var Bu durumda Alternatif Arayışlar Doğru olsa gerek. Bu da insanları Kredi kartında Yıllık Kart Aidat Almayan Kredi Kartları arayışına sokuyor   Bilindiği Üzere yıllık kredi kartı aidatları tüketiciler için sıkıntı yaratan bir konudur. nedeni ise hiç sebepsiz alınan bir ücrettir.



Şahsen benimde çok zoruma gidiyordu bankalara her yıl 50 lira kredi kartı aidatı ödemek zaten bir sürü ücret alıyo bankalar herede ise her işlem için bir ücret kesintisi var bide üzerine bu kredi kartı aidatı tuzu biberi oluyor neyseki 4 yıl önce kredi kartı aidatlarını tüketici hakem heyeti nezaretinde geri almaya başladım. Bu konu ile ilgili yazılarımıza ulaşarak nasıl geri alabileceğinizi öğrenebilirsiniz.
Kaldı ki geçen günlerde BDDK yeni bir kararname ile her bankaya yıllık kredi kartı aidatı almayan bir kredi kartı ürünü sunması için zorunluluk getirdi. getirilen bu zorunluluk ile birlikte 3 banka geçtiğimiz günlerde yıllık kredi kartı alınmayan kredi kartı ürünlerini tanıttı bunlar ING Şekerbank ve HSBC 2 banka ise çalışmalarına tam hızla devam ediyor bunlar ise TEB ve DenizBank’tır.

Şimdi bu yazımızda bu yıllık kredi kartı ücreti almayan kredi kartlarından bahsedeceğiz.
1. Akbank Free Kart : 
Akbank’ın bu kredi kartı ürünü tüketiciyi kredi kartı aidatı küfletinden kurtarıyor ve aynı zamanda axess üye iş yerlerinden alışveriş yapıp kampanyalardan faydalanmasını sağlıyor chip-para kazandırıyor.
2. Finansbank Fix Card : 
Bu kredi kartı ürünü aynı şekilde card finans çzelliklerini bünyesinde bulundurup kampanya ve indirimlerden faydalanmanızı sağlıyor.
3. Garanti Genç Bonus Card :
 Banka’nın 18-25 yaş arası gençlere yönelik geliştirdiği ‘Bonus Genç’ kredi kartında yıllık kart ücreti yok. Temassız ödeme özelliğine sahip kredi kartıyla taksit fırsatının yanı sıra, tüm harcamalar için taksit, ek taksit ve işlem erteleme imkanlarından bir SMS’le yararlanılıyor.
4. ING Pegasus Plus Card : 

Pegasus Havayolları ile işbirliğine giden ING Bank, kredi kartı aidatı olmayan ING Pegasus Plus Kartı hizmete sundu. Kart ile aynı anda bonus ve UçuşPuan kazanmak mümkün olacak.
5. HSBC Consept Card : 
HSBC Türkiye’nin, yeni hizmete sunduğu HSBC Concept için kredi kartı ücreti ve yıllık aidat ödenmeyecek. HSBC Concept kredi kartı sahipleri ayrıca taksit ve nakit puan imkanından faydalanırken, seçtikleri kampanya ve hizmetlerden yararlandıkça ödeme yapacak.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.