,,,

Vakifbank Besiktas Kart Basurusu

Vakıfbank Beşiktaş Taraftar sayesinde Gönül verdiğiniz beşiktaşın dünyasına giriyor Ayrıca Vakıfbank ayrıcalıklarından bir adım yaklaşmış oluyorsunuz .Peki Vakıfbank Beşiktaş Kart Başvuru nasıl yapılır Tıklayınız

Besiktas Kartımı Nasıl Harcarım?

Vakıfbank Kredi Kartınız la yaptığınız harcamalarda topladığınız Worldpuan'lar World ve VakıfBank Üye İş Yerleri'nde para yerine geçer.

Kazandığınız her 2 Worldpuan, üye iş yerlerinde 1 Kuruş değerindedir. 10 TL değerindeki bir ürünü, 2.000 Worldpuan kullanarak satın alabilirsiniz.
Worldpuan'larınızla nasıl alışveriş yapabilirsiniz?
Kasaya geldiğinizde kasa görevlisine ödemeyi birikmiş Worldpuan'larınızla yapmak istediğinizi belirtmeniz yeterli. Kasa görevlisi Vakıfbank Kredi Kartı'nızı POS cihazından geçirerek normal kredi kartı alışverişlerinde olduğu gibi imzalayacağınız alışveriş belgesini çıkaracaktır. Alışveriş belgenizin üzerinden harcadığınız Worldpuan'ınızı ve karşılığındaki gerçek TL tutarını görebilirsiniz.

Worldpuan'larınız istediğiniz ürünü almaya yetmezse?

Puanlarınızın karşılığı olan tutarı ödedikten sonra kalan tutarı da VakıfBank Kredi Kartı'nızla ödeyerek dilediğiniz ürünü alabilirsiniz.
Nasıl Öğrenirim?
Kredi kartı hesap özetinden,
İnternet Bankacılığı'ndan
444 0 724 Telefon Bankacılığı'ndan,
Alışverişlerde ödeme sonrasında satış belgesinden,

Kredi kartınız ile Bankomat ve ParaBankomat'larımızı kullanarak borç bilgileri seçeneğinden Worldpuan'larınızı öğrenebilirsiniz.
Kredi Kartı Satış Belgenizden...
Alışveriş yaptığınızda üye iş yerlerinden işlem sonunda alacağınız kredi kartı ile fişleri üzerinde topladığınız puanları görebilirsiniz.
Hesap özetinizden...
Her ay adresinize gönderilen hesap özetinizden topladığınız puanları görebilirsiniz.

Vakıfbank Besiktas Kart Başurusu nasıl yapılır
Vakıfbank Online  Besiktas Kart Başurusu 
Vakıfbank Besiktas Kart Başuru yapma
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.