,,,

Albaraka Türk eft ücretleri

Albaraka Türk eft ücretleriAlbaraka Türk hesabınızdan yapacağınız eft işlemlerinde banka belirli oranlarda eft ücreti tahsil etmektedir. Albaraka Türk eft işlemini bankanın şubelerinden, telefon bankacılığından ve internet bankacılığından gerçekleştirebilirsiniz.
Albaraka Türk telefon bankacılığından eft ücreti ne kadar?
Albaraka Türk hesabınızdan eft işlemini bankanın telefon bankacılığı aracılığı ile de gerçekleştirebilirsiniz. Albaraka Türk telefon bankacılığından yapacağınız eft işlemlerinde ödeyeceğiniz tutar 2,50TL’dir. Bu tutar telefon bankacılığından yapılan eft işlemlerinde sabittir ve yapılan her eft işleminde tahsil edilmektedir.
Albaraka Türk şubeden eft ücreti ne kadar?
Albaraka Türk eft işlemini bankanın şubelerinden yapmak istediğinizde ödeyeceğiniz minimum tutar 25TL’dir. Eft işlem ücreti oranı ise %10 olarak belirlenmektedir. Albaraka Türk eft işleminde ödeyeceğiniz en yüksek tutar ise 500TL ile sınırlıdır.
Albaraka Türk internet bankacılığından eft ücreti ne kadar?
Albaraka Türk eft işlem ücretinin en az olduğu kanal ise internet bankacılığıdır. Albaraka Türk hesabınızdan yapacağınız eft işlemini internet bankacılığı aracılığı ile yapmak istediğinizde ödeyeceğiniz tutar 1TL‘dir. Bu tutar internet bankacılığında sabittir ve yapılacak olan her eft işlemi için tahsil edilmektedir.
Sizlerde Albaraka Türk eft ücreti tarifesi üzerinden hesaplarınızdan yapacağınız eft işlemlerinde ödeyeceğiniz ücretlere göre işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Albaraka Türk EFT  ücretleri
HİZMET/ MASRAF
ASGARİ
ÜCRET
ASGARİ
ORAN
AZAMİ
TUTAR
AZAMİ
ORAN
AÇIKLAMA
HESAPTAN/KASADAN EFT
5 TL

500 TL

BSMV hariç
ATM EFT
5 TL

5 TL

BSMV hariç
TELEFON EFT
5 TL

5 TL

BSMV hariç
İNTERNET EFT
2 TL

2 TL

BSMV hariç


English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.