,,,

Albaraka Türk Hafta Sonları EFT Yapılabilir mi..?

Albaraka Türk Hafta Sonları EFT
Yapılabilir mi..?
Albaraka Türk Katılım Bankası, Türkiye'de faizsiz bankacılık alanındaki finansal kuruluşların öncülerinden biridir ve 1985 yılının başından itibaren hizmet vermektedir.

Türkiye de Genel  bve saygın bir potansiyele Sahip olan Albaraka Türk Bankasından farklı bir banka hesabına para transferi yapabilmeniz için hafta için her gün sabah 09.00 ileakşam17.00 saatleri arasında EFT işlemlerini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Bu saatler arasında yapılmayan para transferleri muhatap bankanın hesabına ilk mesai gününde geçmektedir. Ayrıca hafta içi Albaraka Türk  Saatlerinin dışında yapılan tüm para transferleri resmi tatil ve hafta sonu gibi günlerin dışında ilk iş günü hesaplara aktarıldığını unutmamak gerekir.
Albaraka Türk  ayrıcalığı ile gerçekleştirmiş olduğun EFT işlemleri gün içerisinde 5 ile 10 dakika gibi kısa sürede gerçekleşirken, bu süre 30 dakika gibi bir zaman dilimine uzayabilir.

Bununda başlıca sebebi bankanın ve EFT işlemlerini gerçekleştiren sistemin yoğunluğundan dolayıdır. Peki, gün içerisinde gerçekleşmeyen EFT işlemleri için ne yapılmalı

Albaraka Türk  EFT Günleri
Albaraka Türk’dan farklı bir bankaya ileteceğiniz para transferinde işlem günleri ve saatleri önemlidir. Kuveyttürk işlem saatleri Pazartesi-Cuma günleri 09:00-17:00 arasında olur iken cumartesi ve Pazar günleri para transfer işlemleri gerçekleştirilmemektedir. Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştireceğiniz para transferleri takip eden ilk iş günü olan Pazartesi günü karşı tarafın hesabına düşecektir

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.