,,,

Tekstilbank Hafta Sonları EFT Yapılabilirmi

    Tekstilbank  Hafta Sonları EFT 
  • Tekstilbank  Hafta Sonları EFT Yapılabilirmi,Diğer Bankalar gibi Tekstilbank Bank ta Hafta sonları eft işlemlerinde Bazı kısıtlamalara Gider Buna Banka EFT işlemleri nide kapsıyor.Ama Siz İnternet Bankacılığı yada Banka Atm den Hafta sonu yaptığınız bir eft işleminizi ilk iş günü iletilmek için sıraya sokar .Yanı ne paranız hesabınızdan çıkmaz nede karşı tarafın hesabına geçmez sadece eft talimatı aldığını bildirir ilk işlem gününde talimatınızı anında yerine getir..

Hafta sonu eft işlemi nasıl 
yapılır?
Hafta sonu eft işlemi yani eft talimatı vermeniz için bir kaç seçeneğiniz var. Öncelikle bankalar hafta sonu kapalı olacaktır. Ancak bazı bankalar cumartesi günleri de bazı şubelerini açmaktadır. Eğer böyle bir imkan varsa açık olan şubeye giderek eft talimatınızı verebilirsiniz. Bu işlemi banka şubesinden yapsanız dahi para o gün içerisinde geçmeyecektir.
Bankanın cumartesi günü açık olan şubelerini bulmak zor olduğu için hafta sonu eft talimatı vermenin en kolay yolu internet bankacılığı veya müşteri hizmetleridir. İnternet bankacılığına giriş yaptığınızda her zamanki gibi normal bir şekilde eft işleminizi gerçekleştirdiğinizde banka otomatik olarak eft talimatınızı alacaktır. Aynı işlemi müşteri hizmetlerine bağlanarak da gerçekleştirebilirsiniz.

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.