,,,

VAKIFBANK DESTEK KREDİSİ BAŞVURUSU SORGULAMA

VAKIFBANK DESTEK KREDİSİ BAŞVURUSU SORGULAMA

Türkiye cumhuriyeti devleti Hassas günlerden geçtiğimiz bu dönemde devreye alınan "Ekonomik İstikrar Kalkanı" tedbirleri kapsamında; hane halkı aylık geliri 5.000 TL'nin altında olan halkına gıda, sağlık, kira, fatura ödemeleri (elektrik, su, doğalgaz vb.) gibi temel ihtiyaçlarının finansmanını sağlamak amacıyla, aylık %0,49 faiz oranı ile 6 ay ödemesiz dönemli, 36 aya varan vade seçenekleriyle 10.000 TL'ye kadar Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi hizmete sunulmuştu.

Vakıfbank İTemel İhtiyaç Destek Kredisi Başvuru Sorgulama,Vakıfbank Destek Kredisi Başvuru sonucu öğrenme,Destek Kredisi Başvuru sonuç bilgileri nasıl öğrenebillirim,Destek Kredisi Başvuru sonucu Vakıfbank  Temel İhtiyaç Destek Kredisi Başvuru Sorgulama Vakıfbank İTemel İhtiyaç Destek Kredisi sonuç bilgileri öğrenme...



TUTAR VE ÖDEME KOŞULLARI
Türkiye cumhuriyeti Devlet bankaları aracığılı ile 10.000 TL'ye kadar kredinizi aylık %0,49 faiz oranı ve 36 aya varan vade seçenekleriyle kullanıma sundu..

Kredi ödemelerinizi 6 ay ödemesiz dönemli olarak yapabilirsiniz.

Vakıfbank İTemel İhtiyaç Destek Kredisi Başvuru Sorgulama

Vakıfbank İnternet ortamından ya da şube aracılığı ile başvurularını tamamlayan vatandaşlar başvurunun olumlu olup olmadığını kendilerine gelecek olan SMS ile anlayabilecekler. Müşteriler şubeye gitmeden kendi hesaplarına parayı aktarabilecekler. Aşağıda verdiğimiz adres linkinden ilgili siteden Vakıfbank İTemel İhtiyaç Destek Kredisi sorgulama yapabilirsiniz..

Temel İhtiyaç Destek Kredisi Başvuru Sorgulama
Sorgulama Adres:
https://subesizbankacilik.vakifbank.com.tr/gunlukfinans/SubesizDestekKredisiBasvuruSorgulama/BasvuruBilgileri.aspx
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.