,,,

Vakıfbank Hafta Sonu EFT Yapılır mı ?

Vakıfbank Hafta Sonu EFT Yapılır mı ?
Vakıfbank Hafta Sonu EFT Yapılır mı Her banka resmi tatiller hariç hafta için sabah 08.00-09.15 arasında başlayıp akşam 16.00-17.45 saatleri arasında EFT işlemini gerçekleştirebilmektedirler. Buna göre gün içerisinde EFT işlemini gerçekleştiremeyip EFT saatini kaçıran kişilerin işlemi ancak bir sonraki mesai gününde hesaba geçmektedir. Bu durum aynı şekilde hafta sonu 


EFT yapılır mı sorusunun cevabı gibidir. Banka müşterileri Cuma akşamı EFT saatinden sonra Cumartesi ve Pazar günleri EFT yapmak istedikleri takdirde bazı bankalar müşterilerinin bu işlemini ATM, Telefon ve İnternet Bankacılığı üzerinden kabul etmiş olsalar da ilk mesai günü Pazartesi günü EFT saatine kadar hesapta parayı bekletmektedirler. Ayrıca ilk mesai günü olan Pazartesi günü resmi tatile denk gelir ise bir sonraki mesai günü hesaba aktarılmaktadır.

akıfbank en yaptığı bir yenilikle EFT saatini saat 16:45 ‘e kadar uzattı.Artık Vakıfbank internet bankacılığını kullanarak gece 00:01 ‘den gündüz 16:45 ‘e kadar Vakıfbank internet bankacılığı kanalıyla EFT talimat verebilirsiniz.Eğer EFT talimatını saat 16:45 ten sonra verirseniz paranız alıcıya bir sonraki iş günü ulaştırılacaktır.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.